ogqozo 6 551 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ludzie tak bronią tego VAR-u, a tutaj proszę - przez niego dziecko płacze. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Łysy chuju masz ty rozum i godność typerka? Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Patrzę na sędziego a tam kadr od tyłu. Myślałem że ma Gaz pieprzowy na imigrantow, a to szprej. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Za każdym razem jak komentator wspomina Wijnaldum to słysze Final Doom Ja pierdole chyba trzeba odstawić gierki na jakis czas. Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Wiśle takiego gola uznali w Pucharze Polski xd 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jakby mi kiedyś strzeliło do głowy obstawiać coś za realną kasę to przypomnę sobie to euro i forumowego typerka i dzięki temu zaoszczędze parę złotych Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca wchodzi piękny, biały, uprzywilejowany francuz z dziada pradziada, gol to kwestia czasu Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca W dniu 16.06.2024 o 11:10, krupek napisał(a): Dziś remis, z Austrią wymęczymy wygraną, z Francją przegramy i wyjdziemy z 3. miejsca. Aczkolwiek, możemy też wszystko przegrać i też nie będę zdziwiony. No jednak zostaję na pozycji bez zdziwienia. Cytuj
Mejm 15 307 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Za każdym razem jak komentator wspomina Wijnaldum to słysze Final Doom Ja pierdole chyba trzeba odstawić gierki na jakis czas. No dzieki ;/ Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 2 minutes ago, BRY@N said: Jakby mi kiedyś strzeliło do głowy obstawiać coś za realną kasę to przypomnę sobie to euro i forumowego typerka i dzięki temu zaoszczędze parę złotych Typer uczy, typer bawi Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 27 minutes ago, iluck85 said: Francja 80 vs 24 no i co z tego? 1 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 3 minuty temu, Kaczi napisał(a): no i co z tego? To ,że chyba czas na zakupy na poziomie Microsoftu. To wtedy zaczniemy coś wygrywać Cytuj
Mejm 15 307 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Przy 0:0 jak matematyka dla polandii? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Przy 0:0 jak matematyka dla polandii? Jedziemy do domu jako 1 kraj na turnieju. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Przy 0:0 jak matematyka dla polandii? Ostatni awansowaliśmy, za to pierwsi odpadliśmy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Będzie wyróżnienie. Jako pierwsi odpadają. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Czyli polska gurom? W końcu w czymś pierwsi. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Polacy zabili grupę, nawet nie musieli grać chłopaki teraz xD. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ostatni awansowali, pierwsi odpadli Ale co pojeździli na rowerach po ładnych niemieckich lasach i potańczyli do muzyki z głośnika puchacza to ich. 2 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Dobrze, że przed nami seria łatwych meczów, żeby Probierz cos zbudowal Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Może i pierwsi odpadamy i wracamy, ale w najlepszej stylowce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi