Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie tak bronią tego VAR-u, a tutaj proszę - przez niego dziecko płacze.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 134,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Patrzę na sędziego a tam kadr od tyłu. Myślałem że ma Gaz pieprzowy na imigrantow, a to szprej.

Opublikowano

Za każdym razem jak komentator wspomina Wijnaldum to słysze Final Doom :/ Ja pierdole chyba trzeba odstawić gierki na jakis czas.

Opublikowano

Jakby mi kiedyś strzeliło do głowy obstawiać coś za realną kasę to przypomnę sobie to euro i forumowego typerka i dzięki temu zaoszczędze parę złotych :CoolStoryBro:

Opublikowano

wchodzi piękny, biały, uprzywilejowany francuz z dziada pradziada, gol to kwestia czasu

Opublikowano
W dniu 16.06.2024 o 11:10, krupek napisał(a):

Dziś remis, z Austrią wymęczymy wygraną, z Francją przegramy i wyjdziemy z 3. miejsca. Aczkolwiek, możemy też wszystko przegrać i też nie będę zdziwiony.

No jednak zostaję na pozycji bez zdziwienia.

Opublikowano
3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Za każdym razem jak komentator wspomina Wijnaldum to słysze Final Doom :/ Ja pierdole chyba trzeba odstawić gierki na jakis czas.

No dzieki ;/

Opublikowano
2 minutes ago, BRY@N said:

Jakby mi kiedyś strzeliło do głowy obstawiać coś za realną kasę to przypomnę sobie to euro i forumowego typerka i dzięki temu zaoszczędze parę złotych :CoolStoryBro:

Typer uczy, typer bawi

Opublikowano
3 minuty temu, Kaczi napisał(a):

no i co  z tego? 

To ,że chyba czas na zakupy na poziomie Microsoftu. To wtedy zaczniemy coś wygrywać :ohboy:

Opublikowano

Przy 0:0 jak matematyka dla polandii?

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał(a):

Jedziemy do domu jako 1 kraj na turnieju.

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał(a):

Ostatni awansowaliśmy, za to pierwsi odpadliśmy. 

Opublikowano

Ostatni awansowali, pierwsi odpadli :nosacz3:

Ale co pojeździli na rowerach po ładnych niemieckich lasach i potańczyli do muzyki z głośnika puchacza to ich.

Opublikowano

Euro speedrun any%

Opublikowano

Może i pierwsi odpadamy i wracamy, ale w najlepszej stylowce :kaz: