Czoperrr 5 120 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 1 minute ago, Bartg said: Dobrze, że przed nami seria łatwych meczów, żeby Probierz cos zbudowal Wciąż z pełnym narodowym Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Komu by się chciało w piłkę grać, kiedy właśnie zaczęły się wakacje? Cytuj
Yoshu 117 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Najgorzej, że Niemcy prawdopodobnie spotkają się z Hiszpanią już na etapie ćwierćfinału. A to na razie jedyni faworyci, którzy nie męczą buły Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Anglicy spokojnie idą po mistrzostwo. Symulacja EA nie myli się. Nawet Southgate tego nie zatrzyma. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Francja z nami zagra na poważnie, żeby zająć pierwsze miejsce w grupie, więc przy tak niezorganizowanej obronie jak dziś z Austrią, możemy się pożegnać takim wpierdolem, że nawet mistrzostwo Polski UEFA zabierze Polsce. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Spina Michniewicza z Paczulem to najciekawsza akcja z udziałem polaków na tych mistrzostwach Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Szczerze przyznam ze odpasc jako pierwsi, po dwoch meczach, na turnieju na ktorym z grupy wychodza praktycznie 3 zespoly na 4 to jest nowy wymiar dostawania na pizde. Tym wiekszy szacunek dla wszystkich forumowiczow ktorzy sa dumni z naszej druzyny i nie zamieniliby tego na wyjscie z grupy w stylu 711 2 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca @Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca U mnie tylko Niemcy 2 i teraz za remis 1. Słaba kolejka. Trzeba skopiować typy i lidera i albo pociągnie na plecach, albo będzie tak. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Zastanawia mnie czy zespół może dać DNF sobie jak najman odklepać na macie w 2giej sekundzie? Po co w ogóle wychodzić na boisko z takim handicapem? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca "Styl" można porównywać z tym samym rywalem, gdy Polska jest w grupie z trzema bardzo dobrze tak naprawdę grającymi ekipami to nie da się tak samo osiągnąć takiego samego stylu jak ze słabszymi. Takie Włochy jak grały z Albanią to był styl, jak grał z Hiszpanią był... no inny styl lol, nikogo to chyba nie zdziwiło za mocno. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca michniewicz na kanale zero powiedział, żeby nie wierzyć w farmazony po tym meczu jak piłkarze będą mówić, że jest super atmosfera, tip top, idziemy do przodu, bo oni wszystko powiedzą do kamery Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Agent 711 to niech zamknie mordę i się nie odzywa, bo przypomnę, że to oczywiście za jego kadencji mieliśmy aferę premiową i błaganie Argentyńczyków, żeby nam więcej nie strzelali. Dalej jesteśmy chujowi, ale to i tak nic przy tym szambie jakie wybiło za czasów Czesia. 1 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca no ale tutaj powiedział prawdę akurat #blacklivesmatter Cytuj
Mejm 15 308 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Godzinę temu, Bartg napisał(a): @Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej Moze sie skapnal, ze nie ma juz tych ksiazek na nagrody i cisnie, zeby sie nie wydalo. 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 39 minut temu, krzysiek923 napisał(a): no ale tutaj powiedział prawdę akurat #blacklivesmatter taka mentalność to nie w polsce. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 2 godziny temu, Bartg napisał(a): @Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej Ale kurwa Polska dablju szuto, a niewielu się na taki manewr odważyło. W ogóle byłem sam sobą zaskoczony, że nie zostawiłem gwiazdki przy 2:0 dla Niemców (bo wydawało mi się, że zostawiłem), ale widać, że kocham ryzyko. Tym samym wręczam sam sobie nagrodę za wyjątkowe dokonanie, czyli perfekcyjne utrafienie wynikami CAŁEGO DNIA złożonego z trzech meczów i czekam na podobnie zachwycające dokonania innych uczestników. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Jedyny pozytyw z sytuacji to taki, że teraz onet czy inne wp nie będzie spamował artykułami typu co się musi stać żeby awansować Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Nie wiem co bardziej przygnębiające - gra Polski, czy mój udział w typerku. Koniec drugiej kolejki - zero poprawnych wyników i 18 punktów straty do lidera. Tego to już się nie odrobi. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 9 minut temu, Aleks napisał(a): Nie wiem co bardziej przygnębiające - gra Polski, czy mój udział w typerku. Koniec drugiej kolejki - zero poprawnych wyników i 18 punktów straty do lidera. Tego to już się nie odrobi. Myśl pozytywnie jak Szpakowski 1 Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Panowie, nie znam się na piłce, ale widzieliście w jakimkolwiek meczu, żeby kapitan pozostający na boisku oddawał opaskę wchodzącemu z ławki? Przecież to było kurwa jakieś kuriozum. 1 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Ale dlaczego my mamy pamiętać 1/8 agenta 711 po latach ? To jakaś miarą sukcesu wyjście z grupy ? xd Sukces to miał Nawałka bo dotarł do ćwierćfinału w dobrym stylu i był o krok od walki o medal. 2 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 23 minuty temu, OldMuffin napisał(a): Panowie, nie znam się na piłce, ale widzieliście w jakimkolwiek meczu, żeby kapitan pozostający na boisku oddawał opaskę wchodzącemu z ławki? Przecież to było kurwa jakieś kuriozum. tak jest zawsze, kiedy z ławki wchodzi pierwszy kapitan Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Co Ty pierdolisz typie kurwa, MORDO! Polska <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi