Skocz do zawartości

Euro 2024

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najgorzej, że Niemcy prawdopodobnie spotkają się z Hiszpanią już na etapie ćwierćfinału. A to na razie jedyni faworyci, którzy nie męczą buły :nvmnd:

Opublikowano

Francja z nami zagra na poważnie, żeby zająć pierwsze miejsce w grupie, więc przy tak niezorganizowanej obronie jak dziś z Austrią, możemy się pożegnać takim wpierdolem, że nawet mistrzostwo Polski UEFA zabierze Polsce.

Opublikowano

Szczerze przyznam ze odpasc jako pierwsi, po dwoch meczach, na turnieju na ktorym z grupy wychodza praktycznie 3 zespoly na 4 to jest nowy wymiar dostawania na pizde.

Tym wiekszy szacunek dla wszystkich forumowiczow ktorzy sa dumni z naszej druzyny i nie zamieniliby tego na wyjscie z grupy w stylu 711 :kekw:

• Plusik 2
  • beka z typa 1
Opublikowano

Zastanawia mnie czy zespół może dać DNF sobie jak najman odklepać na macie w 2giej sekundzie?

Po co w ogóle wychodzić na boisko z takim handicapem? 

Opublikowano

"Styl" można porównywać z tym samym rywalem, gdy Polska jest w grupie z trzema bardzo dobrze tak naprawdę grającymi ekipami to nie da się tak samo osiągnąć takiego samego stylu jak ze słabszymi.

Takie Włochy jak grały z Albanią to był styl, jak grał z Hiszpanią był... no inny styl lol, nikogo to chyba nie zdziwiło za mocno.

Opublikowano

michniewicz na kanale zero powiedział, żeby nie wierzyć w farmazony po tym meczu jak piłkarze będą mówić, że jest super atmosfera, tip top, idziemy do przodu, bo oni wszystko powiedzą do kamery

Opublikowano

Agent 711 to niech zamknie mordę i się nie odzywa, bo przypomnę, że to oczywiście za jego kadencji mieliśmy aferę premiową i błaganie Argentyńczyków, żeby nam więcej nie strzelali. Dalej jesteśmy chujowi, ale to i tak nic przy tym szambie jakie wybiło za czasów Czesia.

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał(a):

@Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej :sadkek:

Moze sie skapnal, ze nie ma juz tych ksiazek na nagrody i cisnie, zeby sie nie wydalo.

• This 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał(a):

@Kmiot w typerku nie bierze jeńców, 5 zielonych i 4 czerwone w drugiej kolejce grupowej :sadkek:

Ale kurwa Polska dablju szuto, a niewielu się na taki manewr odważyło.

W ogóle byłem sam sobą zaskoczony, że nie zostawiłem gwiazdki przy 2:0 dla Niemców (bo wydawało mi się, że zostawiłem), ale widać, że kocham ryzyko. 

Tym samym wręczam sam sobie nagrodę za wyjątkowe dokonanie, czyli perfekcyjne utrafienie wynikami CAŁEGO DNIA złożonego z trzech meczów i czekam na podobnie zachwycające dokonania innych uczestników.

Opublikowano

Nie wiem co bardziej przygnębiające - gra Polski, czy mój udział w typerku. Koniec drugiej kolejki - zero poprawnych wyników i 18 punktów straty do lidera. Tego to już się nie odrobi. :(

Opublikowano
9 minut temu, Aleks napisał(a):

Nie wiem co bardziej przygnębiające - gra Polski, czy mój udział w typerku. Koniec drugiej kolejki - zero poprawnych wyników i 18 punktów straty do lidera. Tego to już się nie odrobi. :(

Myśl pozytywnie jak Szpakowski :lapka:

• Dzięki 1
Opublikowano

Panowie, nie znam się na piłce, ale widzieliście w jakimkolwiek meczu, żeby kapitan pozostający na boisku oddawał opaskę wchodzącemu z ławki? Przecież to było kurwa jakieś kuriozum. 

• Plusik 1
Opublikowano
23 minuty temu, OldMuffin napisał(a):

Panowie, nie znam się na piłce, ale widzieliście w jakimkolwiek meczu, żeby kapitan pozostający na boisku oddawał opaskę wchodzącemu z ławki? Przecież to było kurwa jakieś kuriozum. 

tak jest zawsze, kiedy z ławki wchodzi pierwszy kapitan