Czoperrr 5 120 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 1 minute ago, Tokar said: Kolejny mecz puszczony na fast forward Wypada się modlić, żeby w eliminacjach do MŚ nie było nie tylko Czechów, ale też Gruzinów. Najlepsze, że wczoraj potrzebne było naprawdę minimum rigczu, żeby móc obarczyć sędziego całą winą za przegraną, ale w drugiej połowie odstawili taką stypę, że nikomu się nie chce skupiać nad wyczynami tego dzbana. Trzeba się modlić żeby nikt już naszej kadry nie oglądał bo inaczej ta spirala spierdolenia nigdy się nie zatrzyma. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca HEHE kolejna nie uznana ręka. Dobrze ze jest var Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 16 godzin temu, schabek napisał(a): Szczerze przyznam ze odpasc jako pierwsi, po dwoch meczach, na turnieju na ktorym z grupy wychodza praktycznie 3 zespoly na 4 to jest nowy wymiar dostawania na pizde. Dużo zależy od wyników i rozstawien spotkań w innych grupach. Mieliśmy po prostu szczęście że pojechaliśmy pierwsi po dwóch meczach. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Elegancko w drugiej połowie bramka z dupy dla Czechów i wystarczy Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Czesi pozazdrościli Polsce i też chcą zakończyć turniej bez punktu Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Kurde ciężko po 35 roku życia już, kilka razy dziennie muszę sprawdzać co dwa dni temu dałem w typerku.. 1 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Elegancko, remis zadowala obie strony Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Czy Czesi nie wiedza ze gra sie pelna petarda tylko pierwsze 20 minut, a pozniej tylko dlugie lagi na napastnika? Co oni… Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Ale Kvaradona dziś jest dramatyczny Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Bramkarzaszwili dba, żeby już nie wpadło Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca To jest Keylor Navas tego roku, przejdzie gdzieś do Realu i wszyscy będą mówić, że to "za Euro" chociaż już wszyscy w La Liga wiedzą że był tam najlepszym bramkarzem. Dzisiaj dałem 1-1 i dalej nie wiem czemu lol, po prostu czuć że taka ekipa jak Gruzja musi zdobyć jakiś punkt na turnieju, ale kurde oni cudem to 1-1 mają. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Teraz, ogqozo napisał(a): chociaż już wszyscy w La Liga wiedzą że był tam najlepszym bramkarzem Chyba się lekko zapędziłeś. Unai Simon był najlepszym bramkarzem, który swoją drogą znalazł się w 11-ce sezonu. No i oczywiście broni dla Hiszpanów. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Mam nadzieję że o 18 będzie lepsze widowisko i Turasy postawią się parówie z Al Nassr Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Nadal wychodzi na to, że nikt nie jedzie do domu w tej grupie więc na lotnisku nie spotkamy nawet gruzinów xDDDD Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Zależy czyjej jedenastce. W niektórych był Gruzin. Ale ok, w większości Simon. Jest kilku dobrych bramkarzy (Łunin, Gazzaniga, Valles, Jorgensen, i tak naprawdę powiedziałbym że nadal ter Stegen), ale Gruzin był wśród nich. 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Chryste panie, co za matoł! Mogły wpaść 3 punkty w ostatniej akcji meczu, ech. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 6 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Nadal wychodzi na to, że nikt nie jedzie do domu w tej grupie więc na lotnisku nie spotkamy nawet gruzinów xDDDD Najprędzej węgierskich bratanków, ale i oni pewnni coś ukłuć ze Szkotami. Coś mi się zdaje, że 3 turniej z rzędu mamy gwarantowany tytuł drużyny najbardziej męczącej do oglądania przez postronnego widza. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Latwiej taka patelnie bylo strzelic niz s(pipi)ic… Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca AHAHAHAAH ja jebe, co tam sie stało xDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Turcja gra jak na gospodarza przystało, gościnnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi