krzysiek923 1 658 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 6 minut temu, Tokar napisał(a): Lią kiepski aktor dramatyczny ciwąkała już to wyjaśnił na jutubie i fakt jest taki, że szpakowski prawidłowo to nazwisko wymawia, a że brzmiało dziwnie, bo na co dzień ludzie przywyczjeni są do zwyczajnego polskiego "leao" to się zrobiła beka ze szpaka niesłuszna Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca No i dzięki temu Tokar tez na forumku wymawia poprawnie! Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 4 hours ago, ogqozo said: Takie rzeczy piszą ludzie w każdym kraju. Pamiętam jak Islandia tutaj była stawia jako wzór mentalności narodu, systemu szkolenia, odwiecznej na zawsze innej mentalności w kraju itd. lol. Ileż tu postów tutaj było takich pewnych tego. Ktoś pamięta dziś że jest reprezentacja Islandii? Kurde tylko przez 2 lata ten mental narodu mieli że pozwolili mądrym osobom i dobremu trenerowi mądrze działać, ciekawe czemu z tego zrezygnowali. no dobrze to jak wytłumaczysz że 90% naszych piłkarzy w kadrze gra gorzej niż klubie? I ja tu nie mówię i Zielinskim czy Lewandowskim, ale nawet taki Dawidowicz miał dobry sezon w klubie i przychodzi kadra i inny chłop zupelnie. Karol Linetty kolejny dobry przykład, był niemal u każdego selekcjonera a dobrych meczu reprezentacyjnych mozna policzyć na palcach jednej ręki. Ja nie wymagam od nich żeby byli mistrzami albo wygrywali wszystko. Ja chcę widzieć, że oni nie maja strachu w oczach że są pewni siebie i żeby realizowali założenia taktyczne trenera. Jak drybling nie wyjdzie albo podnanie to nie spuszczać głowy, żeby jeden za drugim się wspierał. I ostatnie żeby KURWA! nie grali do tyłu albo w poprzek..... Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca O mój boze, gdzie jest Kryska egoista? Co się stalo z tym chłopakiem na starość. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca mogl strzelac a podal, wspanialy czlowiek Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Podał tylko dlatego, ze wiedział o wyrównaniu rekordu asyst na euro xd 1 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Kolejny dzień i znowu 0 w typerze. No nie wiem co tak słabo, ale za mistrzostwo Anglii mogę przecierpieć. Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Krysztiano (po portugalsku wymowa "khrysztianu" hahahaha) strzelił tylko w jednym meczu w tym roku dla Portugalii, ale kurde robi wrażenie jak na 39-latka, naprawdę całościowo solidna forma. Taki gest jak przy tym golu wysyła przekaz w zespole, robił wcześniej nawet te swoje fiki-miki nogami skończone beznadziejnym dośrodkowaniem, wygląda wręcz jakby bardziej się cieszył futbolem niż w ostatnich latach. Messi też zajebiście wygląda na Copa swoją drogą. No ale Messi jeszcze nie taki stary aż. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 18 minutes ago, Zwyrodnialec said: Kolejny dzień i znowu 0 w typerze. No nie wiem co tak słabo, ale za mistrzostwo Anglii mogę przecierpieć. matek oszukasz, ojca oszukasz, genu przegrywu nie oszukasz, predzej kurwa Pogon wygra cokolwiek niz Anglia mistrzostwo Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 25 minut temu, ogqozo napisał(a): Krysztiano (po portugalsku wymowa "khrysztianu" hahahaha) o, przypomniała mi się jeszcze sytuacja z kiedyś: https://www.you tube.com/shorts/DBPSsoOGStE?feature=share u nas była beka jak ze szczęsnego robili szczeznego, no ale wiadomo, jak nasze nazwiska źle wypowiadają to beka, a u nas zagraniczne trzeba źle wymawiać, bo jak poprawnie to beka xd Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca pudzianowski jak @kanabis miał jechać na zlot do berlina i nie dojechał i klasyk Spoiler Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca szybko poszlo, brakuje George Hagiego Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Szybko poszło Chłop w fantasy zrobił 8pkt w połtorej minuty Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Rumun z 2 niebezpiecznie zbliżył się do R9 z 2002 r. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi