Skocz do zawartości

Euro 2024

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, Tokar napisał(a):

Lią kiepski aktor dramatyczny

ciwąkała już to wyjaśnił na jutubie i fakt jest taki, że szpakowski prawidłowo to nazwisko wymawia, a że brzmiało dziwnie, bo na co dzień ludzie przywyczjeni są do zwyczajnego polskiego "leao" to się zrobiła beka ze szpaka niesłuszna

Opublikowano
4 hours ago, ogqozo said:

Takie rzeczy piszą ludzie w każdym kraju. 

Pamiętam jak Islandia tutaj była stawia jako wzór mentalności narodu, systemu szkolenia, odwiecznej na zawsze innej mentalności w kraju itd. lol. Ileż tu postów tutaj było takich pewnych tego. Ktoś pamięta dziś że jest reprezentacja Islandii? 

Kurde tylko przez 2 lata ten mental narodu mieli że pozwolili mądrym osobom i dobremu trenerowi mądrze działać, ciekawe czemu z tego zrezygnowali.

no dobrze to jak wytłumaczysz że 90% naszych piłkarzy w kadrze gra gorzej niż klubie? I ja tu nie mówię i Zielinskim czy Lewandowskim, ale nawet taki Dawidowicz miał dobry sezon w klubie i przychodzi kadra i inny chłop zupelnie. Karol Linetty kolejny dobry przykład, był niemal u każdego selekcjonera a dobrych meczu reprezentacyjnych mozna policzyć na palcach jednej ręki. Ja nie wymagam od nich żeby byli mistrzami albo wygrywali wszystko. Ja chcę widzieć, że oni nie maja strachu w oczach że są pewni siebie i żeby realizowali założenia taktyczne trenera. Jak drybling nie wyjdzie albo podnanie to nie spuszczać głowy, żeby jeden za drugim się wspierał. 

I ostatnie żeby KURWA! nie grali do tyłu albo w poprzek.....       

Opublikowano

Krysztiano (po portugalsku wymowa "khrysztianu" hahahaha) strzelił tylko w jednym meczu w tym roku dla Portugalii, ale kurde robi wrażenie jak na 39-latka, naprawdę całościowo solidna forma. Taki gest jak przy tym golu wysyła przekaz w zespole, robił wcześniej nawet te swoje fiki-miki nogami skończone beznadziejnym dośrodkowaniem, wygląda wręcz jakby bardziej się cieszył futbolem niż w ostatnich latach. 

Messi też zajebiście wygląda na Copa swoją drogą.

No ale Messi jeszcze nie taki stary aż.

Opublikowano
18 minutes ago, Zwyrodnialec said:

Kolejny dzień i znowu 0 w typerze. No nie wiem co tak słabo, ale za mistrzostwo Anglii mogę przecierpieć.

matek oszukasz, ojca oszukasz, genu przegrywu nie oszukasz, predzej kurwa Pogon wygra cokolwiek niz Anglia mistrzostwo

Opublikowano
25 minut temu, ogqozo napisał(a):

Krysztiano (po portugalsku wymowa "khrysztianu" hahahaha)

o, przypomniała mi się jeszcze sytuacja z kiedyś:

https://www.you tube.com/shorts/DBPSsoOGStE?feature=share

u nas była beka jak ze szczęsnego robili szczeznego, no ale wiadomo, jak nasze nazwiska źle wypowiadają to beka, a u nas zagraniczne trzeba źle wymawiać, bo jak poprawnie to beka xd