Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Debili z tvp oczywiście przerasta przeniesienie się na drugi stadion gdy coś się dzieje.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze @Tokar mecze są na tvp1 i tvpsport. Wystarczy się przełączyć. Zawsze tak było z tego co kojarzę.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze A skąd mam wiedzieć kiedy się przełączyć? Na poprzednich turniejach jakoś wiedzieli jak to zrobić, więc nie wiem skąd ta ewolucja wsteczna.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze 3 minutes ago, Tokar said: Debili z tvp oczywiście przerasta przeniesienie się na drugi stadion gdy coś się dzieje. Ale mają HOŁK AJ
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Chłop w całym zeszłym sezonie 2 gole strzelił, a teraz mu się Maradona załączył
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze 5 minutes ago, Zwyrodnialec said: Trafią na Włochy z którymi historycznie dostają wpierdol. Obecne Włochy grają żenująco słabo. Hiszpania w mega formie no i historycznie też Niemcy z nimi przegrywali nawet finał Euro.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze https://www.meczyki.pl/newsy/plus/jego-wejscie-zszokowalo-kibicow-oto-cala-tajemnica-po-prostu-swoj-chlop/242951 Ciekawa postać
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze 41 minut temu, Czoperrr napisał(a): Niemcy specjalnie przegrają żeby nie trafić na Hiszpanię. Jak to teraz jest liczone ? Przy przegranej będą na drugim miejscu, Hiszpanie na pierwszym więc chyba trafialiby na siebie. Jeszcze są drużyny z trzecich miejsc - zapominam.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Druga drużyna z tej grupy gra z drugą z B, a a Hiszpania trafi na kogoś z 3 z A D E albo F
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Gość umiera i typy z noszami spacerkiem, az się Węgrzy wkurzyli i zabrali od nich
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Szwajcar przytula się do Niemca i nie ma karnego. Halo ja tu prognozowalem 1:3 a póki co lipa.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze o kurde a w meczu Szkocja Węgry sytuacja jak kiedys z Eriksonem. Jeden z Węgrów uderzony w głowę od razu padł jak sparaliżowany i właśnie go reanimują ;o
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze No myślałem, że nie ma co, Szkocja i Węgry jednak muszą się rzucić, bo remis pewnie ich obu zabija, więc choć raz w życiu będą musiały srogo atakować desperacko, ale nic z tego, Węgry ciężko idzie, a Szkocja to w ogóle po dziwnym remisie ze Szwajcarią znowu nagle nie istnieje. Niestety ten upad będzie głównym wydarzeniem meczu.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Szkocja to chyba mecz życia że Szwajcarią zagrała, bo teraz xG 0.02
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze McTominay coś tam trafi jak w MU w doliczonym gdy ratował Ten Haga
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze o kurde a w meczu Szkocja Węgry sytuacja jak kiedys z Eriksonem. Jeden z Węgrów uderzony w głowę od razu padł jak sparaliżowany i właśnie go reanimują ;o