lukas_k96 306 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca 40 minut temu, Tokar napisał(a): Szkocja z Węgrami mocną ekstraklasę grają. Tragiczny jest ten mecz. Mam nadzieję, że przy remisie, Szkoci nie wejdą z trzeciego miejsca, bo to wstyd, żeby taka ekipa grała dalej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Niemców ratuje spalony od linijki. Oni nie są tak mocni, po prostu grali z chujozą Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Jedyna dobra wiadomość jest taka, że patrząc na nich jest spora szansa na ponowne utrzymanie się w pierwszej dywizji ligi narodów 1 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca To jeszcze kolejna bramka i 6 pkt w typerze siada. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca 1 minute ago, suteq said: To jeszcze kolejna bramka i 6 pkt w typerze siada. -1 siadlo jak złoto Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Drewienka szkockie jeszcze typerka zdążył popsuć, hatfu! Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Za jeden mecz punkt za drugi -1, więc legancko na ziobro wyszło. E: A wuja, bo Szkocja się wjebała. Musieli na konieć stracić, ech. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca To 10 doliczonych minut zrekompensowało beznadzieję tego meczu. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Czyli polska jedyna drużyną bez punktu Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Czyli polska jedyna drużyną bez punktu Spokojnie. Gramy ze słaba Francja. Dwa mecze, a oni bramki nie strzelili. Nasza solidna obrona powinna dać radę. Co najmniej remis do urwania, a przy odrobinie kunsztu naszych atakujących i 3 punkty w zasięgu. Tylko nasz ładnie ubrany musi to dobrze poukładać. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Jeszcze u nas nie zagra Szczęsny, więc potężny Martin Baguette wyjaśni zabojadow jak w lidze francuskiej Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Nie zsumowalo punktow w typerku? Mam zielono za Niemiaszkow ale nie dodalo mi +3 1 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca 8 minutes ago, schabek said: Nie zsumowalo punktow w typerku? Mam zielono za Niemiaszkow ale nie dodalo mi +3 Poprawione Typ Fullkruga na króla strzelców jak wejdzie to zasługuje na jakąs dodatkową nagrodę im Ole Gunnara Solskjeara. 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Tragiczny ten mecz Węgrów ze Szkocją, mam nadzieję, że żadna z tych drużyn się nie załapie, bo na to nie zasługuje. A jeśli już to dobrze, że Węgrzy, a nie ci daremni Szkoci. Obok nas najgorsza drużyna mistrzostw. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Jeden punkt i nawet awansowałem w tabeli Mirlind Daku zagrał tylko 5 minut na Euro, ale złapał już zawieszenie na dwa mecze. A to dlatego, że, hm... wziął megafon i skandował "jebać Macedonię, jebać Serbów!". Fani na trybunach mieli sami własne, dalej idące propozycje co robić z Serbami itd. Serbia już dawno zapowiedziała (szef federacji), że mogą opuścić Euro, jeśl federacje Albanii i Chorwacji nie zostaną ukarane za regularnie skandowane w Niemczech, elokwentne hasełko "zabić, zabić, zabić Serbów", ale na razie o tym dość cicho. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 8 hours ago, Bartg said: Poprawione Typ Fullkruga na króla strzelców jak wejdzie to zasługuje na jakąs dodatkową nagrodę im Ole Gunnara Solskjeara. Może gdyby grał od początku zamiast bezjajecznego Havertza to by miał więcej bramek ale i tak nieźle jak na ten niewielki czas na boisku. Wierzę w potężnego Fulle co wali bramy jak Klose Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Według najnowszych informacji Mbappe ma zagrać od 1 minuty z Polską. Nie dziwi mnie to, bo chce sobie chłopak coś postrzelać i zawalczyć o koronę króla strzelców, a Francja też ma coś do udowodnienia bo póki co nie strzelili (sami) ani jednej bramki. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Wartość zawodnika Own goal mocno by wzrosła po Euro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi