Opublikowano 24 czerwca 202424 cze W następnym typerze wprowadzimy chyba pozycję "own goal" na króla strzelców.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Może gdyby grał od początku zamiast bezjajecznego Havertza to by miał więcej bramek ale i tak nieźle jak na ten niewielki czas na boisku. Wierzę w potężnego Fulle co wali bramy jak Klose Też miałem Fullkruga, ale zmieniłlem na Havertza jak zobaczyłem wyjściowy skład w pierwszym meczu. Bałem się, że nie będzie wiele grał, zresztą w sparingach przed Euro też tak Nagelsmann ustawiał skład, ech.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Pewnie zamaskowany Mekambe załaduje nam jutro hattricka i tyle będzie z emocji o króla strzelców
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 5 minutes ago, Butt said: Też miałem Fullkruga, ale zmieniłlem na Havertza jak zobaczyłem wyjściowy skład w pierwszym meczu. Bałem się, że nie będzie wiele grał, zresztą w sparingach przed Euro też tak Nagelsmann ustawiał skład, ech. jako kibic BVB bylem i jestem wierny Fullkrugowi. Havertz to pizda a nie napastnik, no ale Nagelsmann się uparł.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 1 minute ago, Kalel said: Lubię gościa ale komentatorzy przesadzają z brandzlowaniem się Kroosem.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Quote Michał Probierz nie zgodził się na to, by zawodnicy sami wracali do klubów tuż po meczu z Francją! Selekcjoner Reprezentacji Polski ogłosił drużynie, że wszyscy wracają do Polski jednym autokarem i spotkają się z polskimi kibicami Chłopaki chcieli honorowo spierdolić prosto na Bali na wakacje, a tu nie dla psa kiełbasa
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 27 minutes ago, Bartg said: Chłopaki chcieli honorowo spierdolić prosto na Bali na wakacje, a tu nie dla psa kiełbasa Tłumy z syndromem sztokholmskim i tak przyjdą ich wspierać
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 12 minut temu, Czoperrr napisał(a): Tłumy z syndromem sztokholmskim i tak przyjdą ich wspierać Tak, ja Ci powiem kto przyjdzie - po raz setny goście z koszulkami Lewandowskiego, by je później opchnąć na OLX po 800 zł/sztuka.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 14 minut temu, Szermac napisał(a): I dobrze zrobił, może im coś to da, jak spojrzą w oczy kibicom No na pewno skruszeją, przeroszą i oddadzą premię za awans na biedne dzieci/pieski Wyjdą w budsach na łbach albo airpodsach w uszach i z nieobecnym wzrokiem będą rozdawać te autografy ludziom na tyle zdesperowanym żeby ich witać.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 2004 to wiadomo, ale ogólnie niezła bieda xd ta 2024 przynajmniej się jakoś wyróżnia i ma ten vibe święta
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Szwecja, Anglia oraz Belgia/Holandia - mocarny klimat kopanej Edytowane 24 czerwca 202424 cze przez ciwa22
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze 1-0 to był cienki typ, Hiszpania nawet w kompletnie drugiej jedenastce ich po prostu gniecie.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Po ruchu w temacie można sądzić, że weszliśmy w fazę przesytu natężeniem meczy Na razie reprezentacja Włoch to chyba tych spod Warszawy.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Większość ogląda pewnie Włochów, a tam niewiele na razie się dzieje
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Przez ten VAR sędziowanie stało się upośledzone i sprawdzają coś oczywistego. Modrić jaka pizda
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Teraz, Bartg napisał(a): Modric pora ze sceny zejść Slabo sie zestarzalo