Bartg 5 476 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca W następnym typerze wprowadzimy chyba pozycję "own goal" na króla strzelców. 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Może gdyby grał od początku zamiast bezjajecznego Havertza to by miał więcej bramek ale i tak nieźle jak na ten niewielki czas na boisku. Wierzę w potężnego Fulle co wali bramy jak Klose Też miałem Fullkruga, ale zmieniłlem na Havertza jak zobaczyłem wyjściowy skład w pierwszym meczu. Bałem się, że nie będzie wiele grał, zresztą w sparingach przed Euro też tak Nagelsmann ustawiał skład, ech. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Pewnie zamaskowany Mekambe załaduje nam jutro hattricka i tyle będzie z emocji o króla strzelców Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 5 minutes ago, Butt said: Też miałem Fullkruga, ale zmieniłlem na Havertza jak zobaczyłem wyjściowy skład w pierwszym meczu. Bałem się, że nie będzie wiele grał, zresztą w sparingach przed Euro też tak Nagelsmann ustawiał skład, ech. jako kibic BVB bylem i jestem wierny Fullkrugowi. Havertz to pizda a nie napastnik, no ale Nagelsmann się uparł. Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 1 minute ago, Kalel said: Lubię gościa ale komentatorzy przesadzają z brandzlowaniem się Kroosem. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Quote Michał Probierz nie zgodził się na to, by zawodnicy sami wracali do klubów tuż po meczu z Francją! Selekcjoner Reprezentacji Polski ogłosił drużynie, że wszyscy wracają do Polski jednym autokarem i spotkają się z polskimi kibicami Chłopaki chcieli honorowo spierdolić prosto na Bali na wakacje, a tu nie dla psa kiełbasa Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 27 minutes ago, Bartg said: Chłopaki chcieli honorowo spierdolić prosto na Bali na wakacje, a tu nie dla psa kiełbasa Tłumy z syndromem sztokholmskim i tak przyjdą ich wspierać Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca I dobrze zrobił, może im coś to da, jak spojrzą w oczy kibicom Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 12 minut temu, Czoperrr napisał(a): Tłumy z syndromem sztokholmskim i tak przyjdą ich wspierać Tak, ja Ci powiem kto przyjdzie - po raz setny goście z koszulkami Lewandowskiego, by je później opchnąć na OLX po 800 zł/sztuka. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 14 minut temu, Szermac napisał(a): I dobrze zrobił, może im coś to da, jak spojrzą w oczy kibicom No na pewno skruszeją, przeroszą i oddadzą premię za awans na biedne dzieci/pieski Wyjdą w budsach na łbach albo airpodsach w uszach i z nieobecnym wzrokiem będą rozdawać te autografy ludziom na tyle zdesperowanym żeby ich witać. Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 2004 to wiadomo, ale ogólnie niezła bieda xd ta 2024 przynajmniej się jakoś wyróżnia i ma ten vibe święta 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca (edytowane) Szwecja, Anglia oraz Belgia/Holandia - mocarny klimat kopanej Edytowane 24 czerwca przez ciwa22 Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 1-0 to był cienki typ, Hiszpania nawet w kompletnie drugiej jedenastce ich po prostu gniecie. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Po ruchu w temacie można sądzić, że weszliśmy w fazę przesytu natężeniem meczy Na razie reprezentacja Włoch to chyba tych spod Warszawy. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Większość ogląda pewnie Włochów, a tam niewiele na razie się dzieje Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Modrić xDDDDDDDD E: Ale mnie jebany wyjaśnił w kilka sekund Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Przez ten VAR sędziowanie stało się upośledzone i sprawdzają coś oczywistego. Modrić jaka pizda Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Teraz, Bartg napisał(a): Modric pora ze sceny zejść Slabo sie zestarzalo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi