Bartg 5 468 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Faktycznie Skorupski nie pęka na robocie, zawodnik meczu ogólnie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 9 minut temu, Mejm napisał(a): Pamietacie jak dawniej kiedy sie kwalifikowailsmy (glownie 2002 i 2008) auta jezdzily z proporczykami z orlem albo flaga za lusterkiem? Nawet te smieszne flagi tyskiego byly na balkonach. A teraz? Nic. Nikt w moim otoczeniu tymi meczami polakow nie zyje. Nawet mam wrazenie, ze samo euro tez jakies mniej popularne, w robocie nikt o nim nie gada. Przejadlo sie? Repra nikogo? Sytuacja w europie nieciekawa? Tusk popsul zabawe wygrywajac wybory? Czy to tylko mi sie tak wydaje? W 2002 roku w szkole podstawowej faktycznie było większe jaranko piłką nożną niż obecnie w robocie Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 3 minuty temu, Mejm napisał(a): Pamietacie jak dawniej kiedy sie kwalifikowailsmy (glownie 2002 i 2008) auta jezdzily z proporczykami z orlem albo flaga za lusterkiem? Nawet te smieszne flagi tyskiego byly na balkonach. A teraz? Nic. Nikt w moim otoczeniu tymi meczami polakow nie zyje. Nawet mam wrazenie, ze samo euro tez jakies mniej popularne, w robocie nikt o nim nie gada. Przejadlo sie? Repra nikogo? Sytuacja w europie nieciekawa? Tusk popsul zabawe wygrywajac wybory? Czy to tylko mi sie tak wydaje? milion rzeczy, ludzie się starzeją, w tym zwykła zmiana pokoleniowa, pozmieniało się jak w naszym giereczkowie, raz, że pewnie trochę mniejsze zainteresowanie piłką u młodych, bo wolą jakiegoś streama youtubera obejrzeć (był pomysł skrócenia meczów z obecnych 90 minut, bo młodzi nie mogą tyle wysiedzieć), reklamy tyskiego wieszały janusze, którzy się zestarzeli i z duetu piwo+mecz wystarczy już tylko samo piwo po robocie , teraz jest większa świadomość co powszechnie jest obciachowe a co nie, młodzi nie będą wieszać proporczyków, nawet jarając się piłką, to jest relikt tamtych czasów Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 2002 to byl przelomowy, caly kraj sie jaral i polonia na greenpointcie. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 12 minutes ago, Mejm said: Pamietacie jak dawniej kiedy sie kwalifikowailsmy (glownie 2002 i 2008) auta jezdzily z proporczykami z orlem albo flaga za lusterkiem? Nawet te smieszne flagi tyskiego byly na balkonach. A teraz? Nic. Nikt w moim otoczeniu tymi meczami polakow nie zyje. Nawet mam wrazenie, ze samo euro tez jakies mniej popularne, w robocie nikt o nim nie gada. Przejadlo sie? Repra nikogo? Sytuacja w europie nieciekawa? Tusk popsul zabawe wygrywajac wybory? Czy to tylko mi sie tak wydaje? Zawiedli oczekiwania i dzis już chuj te mundiale kogo obchodzą Ja oglądałem tylko mecze Polakow dla beki. Reszte meczyków olewam. Z Teleexpressu dowiem sie kto zostal mistrzem europy. 1 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 12 minut temu, Mejm napisał(a): Pamietacie jak dawniej kiedy sie kwalifikowailsmy (glownie 2002 i 2008) auta jezdzily z proporczykami z orlem albo flaga za lusterkiem? Nawet te smieszne flagi tyskiego byly na balkonach. A teraz? Nic. Nikt w moim otoczeniu tymi meczami polakow nie zyje. Nawet mam wrazenie, ze samo euro tez jakies mniej popularne, w robocie nikt o nim nie gada. Przejadlo sie? Repra nikogo? Sytuacja w europie nieciekawa? Tusk popsul zabawe wygrywajac wybory? Czy to tylko mi sie tak wydaje? Wpierdole i ciągłe mecze o honor, ciągnące się za nami od Mundialu u fiutina. Co pół roku nowy trener. Wszyscy źli, dziady z PZPN, brak młodych talentów, beka z Lewego i jego żony, awans na farcie, po meczach wstydu. Brak walki i charakteru. Ty no nie wiem dlaczego xD Plus to, że 2002 i 2008 to były pierwsze turnieje po długich latach bez kwalifikacji. 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Te turnieje o których wspominacie były przełomowe ponieważ Polska kwalifikowała się po latach posuchy. Teraz kibice reprezentacji już z góry wiedzą, że drugi mecz będzie o wszystko. Szkoda prądu i pieniędzy na tych lamusów. Lepiej synowi kupić nową piłkę i koszulkę niż chińskie nakładki na lusterka… 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a): młodzi nie będą wieszać proporczyków, nawet jarając się piłką, to jest relikt tamtych czasów Ale nawet starzy/dorosnieci nie wieszaja. Moj ojciec w 2002 tez mlody nie byl a wieszal Takie tez czasy, ze ilosc bodzcow i rozrywki przekracza wszelkie normy. Plus to co wyzej - reprezentacja robi nas w ch.uja, w tym samym stylu od lat (poza 2016). Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Akustyka tego stadionu jest przepiekna. A koncowka spotkania oblednie sie siedzialo i sluchalo Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 2002 rok? Oddałbym wszystko żeby cofnąć się do tego czasu 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca legendarna flaga Tyskie to mundial 2006, w 2002 jeszcze tego nie bylo Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca O nie, nie dam się wkręcić 3 raz w oglądanie angoli patoli Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 17 minut temu, maciucha napisał(a): 2002 rok? Oddałbym wszystko żeby cofnąć się do tego czasu Jezu, 17 lat miałem. Niby dorosły, ale jeszcze nie. Potem chujnia z patatajnią. anyway. Proboszcza bym zostawił, nowy bramkarz luz więc Szczęsny godnie może odchodzić. Lewy out, inwestować w ambitnych i młodych. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 4 minuty temu, Tokar napisał(a): O nie, nie dam się wkręcić 3 raz w oglądanie angoli patoli Ja również, wolę zobaczyć sam rezultat xD. 16 minut temu, Il Brutto napisał(a): legendarna flaga Tyskie to mundial 2006, w 2002 jeszcze tego nie bylo Hahaha fakt. W 2002 byłem na wycieczce klasowej w Zakopcu, co tam się działo jak Hajto był przy piłce z Koreą. Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Ktoś się orientuje na kogo może trafić Austria w 1/8? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Druga drużyna z grupy Portugalii. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 43 minuty temu, Il Brutto napisał(a): legendarna flaga Tyskie to mundial 2006, w 2002 jeszcze tego nie bylo Była chyba z przeglądem sportowym. Pamiętam jak czekałem na otwarcie empiku o 10, bo w czterech okolicznych kioskach już to wykupili. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Żeby dać szansę innym w LM, Southgate powinien w tych rozgrywkach prowadzić Real. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca ale chujowo sie drabinka uklada, lewa strona mega mocna a z prawej same paralityki i oczywiscie angole znowu latwa drabinka Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 45 minutes ago, Tokar said: O nie, nie dam się wkręcić 3 raz w oglądanie angoli patoli To co grali w poprzednich meczach to super w porównaniu do dzisiaj Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Nie mają zmiennika Kalvina Philipsa, typa który u Guardioli nawet na ławie się nie utrzymał. Tak zdiagnozował problem kadry wuefista. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Dlatego Gallagher, który zastąpił w składzie Arnolda w przerwie zmieniony na 19 latka Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 11 minut temu, Bartg napisał(a): To co grali w poprzednich meczach to super w porównaniu do dzisiaj Niestety Dania-Serbia też straszna sraka. Za takie granie to się powinno całą grupę dyscyplinarnie wyjebać z turnieju. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca No grupa C jest strasznie chujowa na tym turnieju. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Oj, chyba na następnych ME piwo będzie sprzedawane w woreczkach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi