Bartg 5 467 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Quote Denmark eventually ended up finishing second as it was left to discipline to determine which team finished ahead of the other. Both nations also received the same number of yellow cards on their respective playing squads, but UEFA have now confirmed that Denmark finished second because of a booking given to Slovenia assistant coach Novakovic Milivoje. Tak jak wyżej, nie wynik eliminacji, a żółta dla asystenta Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Po tym co widzę na drabince, Niemcy Anglia finał i Angole jak zwykle z paterą dla przegrywów. Ale sercem jestem za finałem Austria - Niemcy i tryumf potężnych Austriaków xD. Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Hiszpania-Włochy w osobnych drabinkach Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 27 minutes ago, KrYcHu_89 said: Po tym co widzę na drabince, Niemcy Anglia finał i Angole jak zwykle z paterą dla przegrywów. Ale sercem jestem za finałem Austria - Niemcy i tryumf potężnych Austriaków xD. Nie mam nic przeciwko takiemu scenariuszowi. Niemcy z Anglikami w finale oznaczają triumf Niemców, no bo wiecie - Harry Kane. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 6 godzin temu, Bartg napisał(a): Z ciekawostek typerkowych najpopularniejszy final, czyli Francja Niemcy nie jest możliwy Francja zajmujac drugie miejsce trafila do drabinki z Niemcami, Portugalia czy Hiszpania, więc jakies 75% typow na sklad finału poszlo sie jebac. Dzieki zabojady za nic. No ja trochę porobiłem symulacji na jakiejś stronce przed typowaniem, żeby sprawdzić czy finał Niemcy - Włochy jest realny. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Nie no finał Francja Niemcy był jak najbardziej możliwy, ale zakładał, że Francja wygra grupę i będzie w drugiej połowie drabinki. A dzięki naszym Orełom poleciała do drugiej drabinki, tak więc polska gurom takżę w typerku. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca A ok, w sumie na takiej samej zasadzie zakładałem, że będzie z Niemcami, którym dawałem pierwsze miejsce w grupie, a Włochom dawałem drugie. Cytuj
szewczun 7 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Być może ktoś już na to wpadł, bo 240 postów przejrzeć nie sposób, ale chyba znalazłem pomysł na dotarcie repentacji do finału każdej wielkiej imprezy. INNE REPREZENTACJE GO NIENAWIDZĄ, ZNALAZŁ PROSTY SPOSÓB [ZOBACZ JAKI]Hibernujesz naszych grajków po awansie, przed pierwszym meczem ich przywracasz, mówisz, że to mecz o honor i powtarzasz to przed każdym spotkaniem. Różnica w grze naszych kopaczy pod presją a bez presji, to dwie różne rzeczy. Nadal nie byliśmy nagle jacyś do(pipi)ani fizycznie czy kondycyjnie, ale naliczyłem w pewnym momencie 5 (!) celnych podań na połowie przeciwnika, ja w szoku. I to na tle Francji. OK, niemrawej, cherlawej, ale wciąż Francji. Dobrze, że ten Probierz zostaje. W ataku, w pomocy coś nam się chyba w przyszłych miesiącach i latach uda zrobić, do ogarnięcia na poważnie jest obrona. Tegoroczne MŚ to frycowe za zmianę pokoleniową, wierzę, że będzie tylko lepiej. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Takie gadki się słyszy od ponad dwóch dekad. Wychodzi na to, że 2016 to był wypadek przy pracy. Trzy kolejne turnieje skończyły się w sposób dobrze nam znany. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca W 2016 może był lepszy blok defensywny bo jednak wtedy tyle bramek nie traciliśmy. Dodatkowo nie wiem jak to Nawałka poukładał ale działało to wszystko dobrze i tu najbardziej mi się podobał mecz z Niemcami, gdzie niby większość czasu byliśmy w defensywie ale widać było w tym jakąś taktykę. Wzajemna asekuracja zawodników, pilnowanie własnych stref boiska naprawdę miało to ręce i nogi a teraz to jak dzieci we mgle. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Wielokrotnie powtarzalem, ze w 2016 to nie czary, a większość kadry to byli w dużej mierze ludzie w życiowej formie w dobrych europejskich zespołach. Plus objawienia jak Pazdan czy Maczynski. 1 Cytuj
szewczun 7 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Takie gadki się słyszy od ponad dwóch dekad. Wychodzi na to, że 2016 to był wypadek przy pracy. Trzy kolejne turnieje skończyły się w sposób dobrze nam znany.Z tym, że przez „coś tam zagramy” rozumiem awans i wyjście z grupy na MŚ, nic więcej. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca W 2016 jednak nie tylko mieliśmy dużo dobrych piłkarzy w kwiecie wieku, ale też dużo łatwiejszą grupę, gdzie tylko Niemcy były mocne. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Ile to "Grup marzeń" mieliśmy od 2002 na turniejach? Praktycznie na każdym. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca No, ale jednak tym razem nie mieliśmy takiej grupy. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Za to w eliminacjach mieliśmy, chyba nie muszę przypominać jak rozjebaliśmy wszystkich, potężna Mołdawia i Albania prosiły o najmniejszy wymiar kary... oh, wait Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca To wyobraźcie sobie, że w 2016 mamy w grupie obok Niemiec, Francję i Portugalię, zamiast Ukrainy i Irlandii Północnej. Raczej wątpię, żebyśmy wyszli wtedy z takiej grupy, mimo tych dobrych piłkarzy w kwecie wieku. 2 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Fajnie się zmienia narracja od "chvja grają, ojebiemy ich do zera" przez "zapomnieć o trudnych eliminacjach, skupić się na turnieju" do "teraz nie ma słabych drużyn, trzeba wyciągnąć wnioski, skupić się na nadchodzących eliminacjach". I tak się kręci ten pierdzielnik polskich kopaczy. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Jakieś słabe drużyny zawsze się znajdą, chociażby Polska. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Już za chwilę ostateczne starcie Kulelu Rumaku vs VAR Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 24 minuty temu, Butt napisał(a): Jakieś słabe drużyny zawsze się znajdą, chociażby Polska. no ale taka kurde prawda, ktoś musi być słaby, życie pokazuje, że tak już musi być, więc jeśli ktoś musi, to dlaczego nie my? to tak jakby ktoś zginął w wypadku losowym, samochodowym powiedzmy, a jego rodzina nie mogła zrozumieć "dlaczego akurat nas to spotkało", czyli pytanie, które mógłby zadać ktokolwiek komu ktoś w rodzinie zginął. mieliśmy te swoje euro 2016 i tyle, jak na średnią repre to fajnie, że się trafiło, a teraz przytrafi się komuś innemu Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Jak Belgia w strojach inspirowanych Tintinem, to Japonia mogłaby się jakimś hentaicem zainspirować. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Belgia to by mogła zacząć grać w piłkę bo ten mecz wcale nie lepszy niż te wczorajsze nudne kupy. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Słowacja za to idzie po wygranie grupy Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 23 minuty temu, Tokar napisał(a): Jak Belgia w strojach inspirowanych Tintinem, to Japonia mogłaby się jakimś hentaicem zainspirować. Czarodziejką z księżyca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi