schabek 5 345 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Jakim chujem to jest faul w polu karnym? XD W sensie spoko bo zamawialem 1-1 ale wyraznie przed linia go nadepnal Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca ukraina bardzo nie chce strzelić Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Tyle jest gadania o jakichś niby czarach, ale na razie sytuacja obiektywnie wygląda jak najbardziej przewidywalnie i tak jak i 20 lat temu ktoś by stawiał. Zachód - awansował Wschód - nie awansował Jeszcze się coś tu doda, ale na razie ciężko się czymś jarać. O wow, jakiś tam faworyt awansował na luzie, ALE STYL cienki, ojapierdole co za beka co za tragedia co za szok. Cienkim stylem można i całe Euro wygrać, taki jest futbol. W tym sporcie ludzie nie są zgrani i tracą takie bramki jak Włochy-Albania czy Portugalia-Turcja lol, na poziomie przedszkola... Nie dziwię się ekipom, jeśli są ostrożne hehe. Grając cienki futbol to i medale się zdobywa, nie na tym polega praca. Co będzie dalej, zobaczymy. Formuła 24 ekip i 16 awansujących sprawia, że pierwsza faza jest dość mocno na rozgrzewkę. No chyba że zaraz Belgia faktycznie odpadnie hehe, dzisiaj to nawet zasługują, 30 minut do końca i można sobie stawiać na dosłownie każdą możliwą kolejność w tej grupie, nie mam pojęcia. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Ta faza grupowa to taka nie wiem, bardzo dużo meczów to zwyczajne kutasówy. Swoje pewnie robi też to że 3 miejsca też wychodzą Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Jakim trzeba byc idiota, zeby dac 3:1 dla belgii w typerku Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Pierwsze dwie rundy były dobra. Wiele ekip grało lepiej. Ta trzecia to jakas mega pyta. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Cygany i Słowacja robią przewał jak Szwecja z Danią na wyjebanie Włochów w 2000 r. Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Ukry z 4 punktami na ostatnim miejscu w tabeli a jakas inna druzyna co zdobyla 3 z 3 miejsca wejdzie dalej Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 1 minute ago, Tokar said: Cygany i Słowacja robią przewał jak Szwecja z Danią na wyjebanie Włochów w 2000 r. No mówił tam ktoś z otoczenia repeentacji cyganów, że remis jest ustawiony Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca No wydaje mi się że 3 kolejka 4 i 8 lat temu była bardziej ciekawsza. Były takie emocjonujace mecze jak Szwecja-Polska 3-2 czy Węgry-Portugalia 3-3. A na tym turnieju to słabo. 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 4 minuty temu, Bartg napisał(a): No mówił tam ktoś z otoczenia repeentacji cyganów, że remis jest ustawiony To mógł powiedzieć zanim typerek wypełniałem Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Quote Zakwalifikujemy się i zremisujemy ze Słowacją. To ustalone. Byłoby szkoda, gdyby obie drużyny nie awansowały. Po co ryzykować? – powiedział Lupu dla rumuńskiego portalu as.ro. Lupu to 14-krotny reprezentant Występował na pozycji pomocnika. Grał w takich klubach jak Rapid Bukareszt czy Brescia. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Belgom brakuje kluczowego ogniwa Tutaj nawet VAR byłby bezsilny. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 3 minuty temu, Tokar napisał(a): To mógł powiedzieć zanim typerek wypełniałem Było na forumku, tylko dlatego dałem 1:1. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Rumunia Slowacja 1-1 najlatwiejszy typ tej edycji typerka. Wiadomo ze 0-0 wali troche walkiem wiec dali sobie po razie i wszystko. Kolejne +3 Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Czyli jednak ustawka na remis to prawda, szkoda, że ten Rumun nie powiedział tego zanim postawiłem typerka. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 2 minutes ago, schabek said: Rumunia Slowacja 1-1 najlatwiejszy typ tej edycji typerka. Wiadomo ze 0-0 wali troche walkiem wiec dali sobie po razie i wszystko. Kolejne +3 Fakt system 1:1 na cala kolejke mogl rozwalić system Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Rumunia z 1 miejsca potencjalnie xdddd Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca pamietam w 2004 jak Dania i Szwecja potrzebowali w ostatnim me zu wyniku 2-2 i zrobili 2-2 wykopujac z turnieju Wlochow, ale wtedy zesranko bylo Gatuzo. Pamietam ze bukmacherzy w tym toto-mix nie przyjmowali zakladow na 2-2. 1 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Carrasco xD jakie zero, druga kontre spierdolil Ogolnie Belgia to chyba najwieksze gowno na turnieju 2 Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Belgia na 0:0 w rogu stoją xD wypierdalac do domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi