Butt 3 435 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 3 punkty, jak ja cię dawno nie miałem na koncie. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Oby w następnej rundzie ktoś ich porzadnie rozjebał. Belgia to taki dramat, że szkoda gadać. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca W nagrodę placki belgijskie wpadają chyba na Francję. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Oby jakaś miękka frytka zarobiła w łeb kubkiem po piwie. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Ta trzecia kolejka to mega sraka ogólnie już wolałbym grać w jakąś grę wideo dla dzieci niż na to patrzeć Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca No właśnie kibice belgijscy tacy mało zadowoleni Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Po necie latają zdjęcia WIELU zawodników jedenastki Gruzji jako dzieci na spotkaniu z Krysztiano lol. Kurde koleś całe pokolenie wychował jako idol i jeszcze gra przeciw nim. Wręcz Mbappe szybciej się skończył niż Cristiano hehe. 1 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca xDDDDD No i wspaniale. Może nie będzie takiego gówna jak w meczu poprzedniej grupy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Portugalia i tak ma 1 miejsce, więc najchętniej już by czekali na rywala w 1/8 Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Dobrze było postawić ze Gruzja wbije jedna bramkę Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Idealne rozpoczecie meczu, nie wypada przegrac z Gruzja takze bedzie dobry meczyk Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Najszybsze zjebanie typu w typerku ever? XD Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Nie wiem czy futbol się zmienił, czy ja tego nie dostrzegałem, ale to jak z dupy są tracone gole to naprawdę mnie rozwala. Jak nie samobój prosto w okienko przy średnim dośrodkowaniu, to kurde podanie do przeciwnika gdzie w klubie nikt by tego nie zrobił nigdy lol. JAK czołowa ekipa traci gola w TAKI sposób kurna. Serio jak ktoś wierzy w to że mecze są sprzedawane, to to Euro musi być dla niego świetną atrakcją. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Grupa E wszyscy po 4 punkty, można się wkurwić nie wychodząc z grupy. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca No jak na grupę śmiechu przystało było wesoło. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca W każdym meczu Czechów jakieś sędziowskie kontrowersje, uwzięli się na nich. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Może gdyby trochę lepiej grali w piłkę, to nie miały by one takiego znaczenia. Niech już męczybuły spierdalają do domu. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Tragiczny jest ten sedzia Portugalia-Gruzja Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Neapolitańska szkoła filmowa byłaby dumna z Kvary Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Faza grupowa tych mistrzostw to niezła qutasowa, beka z gr E Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca no i Czesi niech wypierdalaja bo to taka gorsza Polska w sumie, i w pilce i w prawdziwym zyciu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi