Tokar 8 267 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Też nie możecie się doczekać dzisiejszego klasyka o 18? Aż mnie telepie Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 1 godzinę temu, Aleks napisał(a): Te spalone Wengera nic nie zmienią w kwestii rysowania linii i tych grafik/animacji. Ja jestem przeciwny temu rozwiązaniu, on jedynie daje przewagę atakującym. Nie rozwiązuje on problemów. Problemu rysowania linii nie da się raczej rozwiązać bo zawsze gdzieś musi być granica, no chyba ze calkiem ze spalonych zrezygnujemy. A rysowanie linii po stronie Wengera ma moim zdaniem więcej sensu, jest z duchem gry, promuje ofensywę, a więc atrakcyjniejsze widowiska. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Chyba trzeci raz z rzędu wpisałem 1-0 dla Anglii, ale za każdym razem nad niczym nie myślę jak nad tym. Wydaje się to jak podchwytliwe pytanie - nie wpisuj remisu, jednak Anglia na dłuższą metę ma znacznie lepsze wynik niż oni, przeciwnik zaatakuje, otworzy się, to Anglia coś strzeli pewnie, nie? "Fani" jęczą, ale tak naprawdę Anglia ma wystarczająco okazij w meczu, by strzelić tego jednego gola. 1-0 - wierzę... 1 Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Ja bym jeszcze przytemperował cudaków strzelających karne. Bramkarz i tak ma ciężko, jedną nogą do końca styczność z linią. A taki Havertz wczoraj centralnie się zatrzymał, Robercik tak samo drobi na 5 razy (chociaż i guwno mu to daje bo dwukrotnie musi strzelać). Może zmienić, pięta z szesnastki na pusta i na jedno wyjdzie Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Jakby to takie łatwe było tak strzelać, to by to każdy robił. Mimo wszystko skuteczność karnych pozostaje taka, żeby zniechęcać do faulowania. W tym roku w Premier League akurat skoczyło aż do 90%, ale zaledwie rok temu było 75%, czyli taki standard historyczny, a nawet poniżej średniej. Na dłuższą metę, Anglia wydaje się najlepiej ze wszystkich ekip przygotowana na serie karnych... Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Lewy kiedyś o wiele płynniej wykonywał te karne. Teraz jakby się jakiś sędzia uparł, to by mu gola nie uznał, bo on nie zwalnia, tylko się zatrzymuje i to 2 razy w trakcie nabiegu. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Zawsze wolno było się zatrzymywać. Dopiero całkiem niedawno zabroniono tylko strzelania po zatrzymaniu, po kontrowersjach po jednym takim karnym. Rozbieg zawsze można było zatzymać, jakby było łatwo strzelać celnie i mocno w taki sposób, to każdy by tak robił. Tak samo jak można podawać, ale jak ktoś to kiedyś robi, to ludzie uważają, że nie wolno, bo wygląda dziwnie. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Niby tylko 6min ale Anglia mocno cieniutko zaczyna + 2 żółte kartki. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Niesamowite poczatek przyglupow Southgatea poswiece swoj typ na mistrza i chetnie zobacze jak ta Slowacja ich wypierdala z turnieju, straszne rozczarowanie Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca zaraz ich ci Slowacy opedzluja xD Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Mam nadzieję, że Słowacja nie gra taktyką Smudy i zdaje sobie sprawę, że mecz nie trwa 20 minut. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Ależ się pięknie kartkują. Jak tak dalej pójdzie to końcówka w 11 może być niemożliwa. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca jedziemy z kurwami, SLOWACJA TO POTEGA Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 15 minut temu, schabek napisał(a): Niesamowite poczatek przyglupow Southgatea poswiece swoj typ na mistrza i chetnie zobacze jak ta Slowacja ich wypierdala z turnieju, straszne rozczarowanie Mówisz masz Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Co za pizdy angielskie flegmy xddd Schranz na króla strzelców. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Anglia na kolanach z pełnymi ustami. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Jak najbardziej zasłużenie. Tylko niech jeszcze wbija drugą. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Anglia potengom. Pizdy do domu niczym makaroniarze. Chce to widzieć choć typerek znowu nie wejdzie. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Nie ma większej gwiazdy Euro z dupy niż ten Schranz. Koleś ma 30 lat i przed Euro miał 3 gole dla kadry, i to dość dawno. Nawet nie był regularnym zawodnikiem w Slavii, jeden gol w lidze czeskiej w tym sezonie. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca nie oszukujmy się, tylko po to oglądamy ten mecz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi