Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Southgate już kreśli w notesiku taktykę na Szwajcarię Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 35 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czyli w finale, bo teraz Szwajcaria, a potem pewnie Austria xD Akurat szwajcaria moze ich wyjebac. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Zgadzam się, Szwajcarzy mają jednak więcej jakości niż Słowacja więc spokojnie sobie poradzą. A tak w ogóle to czemu było aż 6 minut doliczone? Nie przypominam sobie dłuższych przerw w grze. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Jasny chuj co tu sie dzieje xDDDDD Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Dawno swojaka nie było, ale chyba pierwszy strzelony benisem. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Nastepny kurwa co strzela do własnej bramki i niszczy typerka. Nic już mnie nie zdziwi na tym turnieju Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 37 minut temu, Czoperrr napisał(a): A tak w ogóle to czemu było aż 6 minut doliczone? Nie przypominam sobie dłuższych przerw w grze. Każda zmiana to obligatoryjne +30 sekund. Cytuj
Mani 694 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca To teraz niech Espania wbije jeszcze 2 tym razem do właściwej bramki i z dobrym nastawieniem można zaczynać z rana robotę tak nie ok? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 8 minut temu, Sep napisał(a): Nastepny kurwa co strzela do własnej bramki i niszczy typerka. Nic już mnie nie zdziwi na tym turnieju Ja myślę, że powinniście zapytać kolegi @Bartg czy turniej w 2026 to ten moment wprowadzić w typerku kategorię "liczba OG" oraz "ile bramek anuluje VAR" Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Zajebistą prostą piłkę gra Gruzja, 2-3 podania i już są pod polem karnym Hiszpanii. Podoba mi się to. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Teraz, Czoperrr napisał(a): Zajebistą prostą piłkę gra Gruzja, 2-3 podania i już są pod polem karnym Hiszpanii. Podoba mi się to. U nas też tak grali, to była tzw "Laga na Robercika". Tylko u nas teraz nie dziala bo Robercik już nie umie w futbol. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 3 minutes ago, pawelgr5 said: U nas też tak grali, to była tzw "Laga na Robercika". Tylko u nas teraz nie dziala bo Robercik już nie umie w futbol. Tyle że Gruzini nie robią lagi Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Nigdy nie działało bo: 1) Lewy nawet w najwyższej formie to nie był zawodnik w typie Kvary, który jest w stanie sam coś wyczarować 2) Gruzja nie polega tylko i wyłącznie na zawodniku z nr 7 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca No trochę za dużo miejsca mu zostawili. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Spalony A jednak nie, już mysłałem, że znowu wywarują coś. Cytuj
Rash 243 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Morata nie był przypadkiem na spalonym? Co Gruzja gra to ja prd Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 3 minutes ago, Rash said: Morata nie był przypadkiem na spalonym? Co Gruzja gra to ja prd Sędzia uznał że nie brał udziału w akcji Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Lepiej się to ogląda niż anglików. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi