Bartg 5 525 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Typerek zaktualizowany, jeszcze raz przepraszam za to skandaliczne zaniedbanie 1 8 Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Ale mi Niemcy zapewniły ładny awans w tabeli. Już było przez chwile blisko strefy spadkowej, na majstra nie ma szans, ale ze środka tabeli powalczymy jeszcze o europejskie puchary. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Wyczuwam dzisiaj śmierdzącą srakę a imię jej Francja - Belgia. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca czy jest w tej kadrze bardziej angielski angol niż pickford? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Oi mejt W 2018 wszyscy byli podekscytowani, Asterix vs Smerfy, a dzisiaj to chyba większość nastawia się na drzemkę. Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Obstawiam ze pierwszy bramke strzeli murzyn Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Wogóle dziwny skład Belgów, wychodzi mi że w środku tylko Onana i De Bruyne będzie. Do tego Openda, Doku, Carrasco i potężny Lakaka. Ofensywnie Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Niesamowita kartoniada Janki kadrowe to niech się może za ultraskę nie biorą. Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 46 minutes ago, krzysiek923 said: czy jest w tej kadrze bardziej angielski angol niż pickford? tak, Foden Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Foden niezły ruchacz, 24 lata juz trójka dzieci Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Komentarz idealnie dobrany. Tak samo nudny jak mecz. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Ja akurat dziś nie mam możliwości zobaczyć przynajmniej 1 połowy (zobaczymy jak będzie dalej) więc chociaż tyle ze gówno grają. Może doczekam się karnych. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 3 minuty temu, Bartg napisał(a): Foden niezły ruchacz, 24 lata juz trójka dzieci Oby nie z własną siostrą, bo sam wygląda trochę jak inbreed. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Francja to taka bardziej upośledzona Anglia, bo niby coś tam strzelają, ale wszystko w trybuny. Kane przy tylu strzałach co Mbappe miałby już z 10 goli. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Na razie najciekawsze cyberwszczepy Donatello Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Ja odliczam czas do ostatniej kawy dnia w przerwie Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Tokar podsunął dobry pomysł, że lepiej jakiś film obejrzeć zamiast tego. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca No w praktyce mało ofensywna ta Belgia, Onana gra właściwie jako stoper, De Bruyne lata za piłką i nie wie jak tu żyć, Lukaku nie wiem, chyba jak pomocnik. Mecz w jedną stronę na razie, na szczęście Mbappe wygląda nadal jakby ta maska nie dawała mu żyć, więc Francja nic nie strzeli. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Francja tak gra w ramach protestu przeciw wygranej Le Pen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi