Daffy 10 582 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Pepe i Ronaldo XDD dwa stare konie by Portugalii euro spierdolili Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca No to zaraz typ na mistrza pójdzie się jebac Ulaaaa Ilicic ratuje moj typ Cytuj
Mani 686 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Karne. To ja już podziękuję i idę film jakiś oglądać. To nie na moje nerwy i serce. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca No jednak pierwsza seria mocno pewna dla płaczków. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Może jednak Słoweńcy powinni przemyśleć trochę bardziej zaangażowane rozbiegi 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 6 minut temu, Sep napisał(a): W karnych wygra Słowenia Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Potencjał Słowenii w ofensywie jak widać nie istnieje Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Nastawiali się na samobójczą Portugalii z karnego xD Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 2 minuty temu, ogqozo napisał(a): Może jednak Słoweńcy powinni przemyśleć trochę bardziej zaangażowane rozbiegi Słoweńcy wszystko na jedną animację Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca No to Francja już obsrana, że trzeba kończyć przed karnymi. Może Pepe strzeli samobója. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Costa jebaniutki kot. Musi dostać MVP za ten mecz. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Costa podglądał jaki kierunek Słoweńcy wciskają na padzie. Cytuj
krzysiek923 1 664 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca W dniu 12.03.2024 o 23:59, krzysiek923 napisał(a): United mogło się pokusić o Diogo Costę. W sumie wiele klubów mogło, a on dalej gra w tym Porto. Szkoda go na portugalską. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Koleś ma 24 lata i jest wiecznie łączony z prawie każdym angielskim klubem. Dosłownie widziałem nagłówki o obu Manchesterach, Liverpoolu, Arsenalu, Chelsea oraz Tottenhamie lol. Powiedziałbym, że i bez tych jednych karnych był jednym z najwyżej cenionych bramkarzy. Jednak 3 sezony gry w Porto to żaden koniec kariery. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Niom, wartość bramkarza Portugalii po tym meczu wzrosła o conajmniej kilkanaście procent. Kozak fhui! Cytuj
krzysiek923 1 664 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca 2 minuty temu, ogqozo napisał(a): Koleś ma 24 lata i jest wiecznie łączony z prawie każdym angielskim klubem. Dosłownie widziałem nagłówki o obu Manchesterach, Liverpoolu, Arsenalu, Chelsea oraz Tottenhamie lol. Powiedziałbym, że i bez tych jednych karnych był jednym z najwyżej cenionych bramkarzy. Jednak 3 sezony gry w Porto to żaden koniec kariery. No ale United wybrało Onanę, a Chelsea Petrovicia, a Tottenham Vicario lol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi