[InSaNe] 2 506 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Ależ kiepskie to ojro Ciekawe, czy człowiek doczeka się lepszej piłkarskiej imprezy niż Francja 98 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Portugalczyk pokazujący sędziemu żółtą kartkę to będzie mem. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Just now, [InSaNe] said: Ależ kiepskie to ojro Ciekawe, czy człowiek doczeka się lepszej piłkarskiej imprezy niż Francja 98 Niewiele osób które pamiętają to euro jeszcze żyje Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Ten mecz to powrót do normalności, bardzo źle się na to patrzy niestety. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca (edytowane) Mekambe po meczu Edytowane 5 lipca przez GearsUp Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Teraz, Czoperrr napisał(a): Niewiele osób które pamiętają to euro jeszcze żyje Jakie qrwa Euro xD Ale też na zawsze w moim sercu, pierwszy turniej który śledziłem i ten World Cup 98 gierka też super :). 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca 1 minutę temu, [InSaNe] napisał(a): czy człowiek doczeka się lepszej piłkarskiej imprezy niż Francja 98 Wystarczyłoby euro 2020/21 albo Katar 2022. Na razie to jest mniej więcej euro 2016 minus dobry występ Polski. Cytuj
[InSaNe] 2 506 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca A sor, Katar też był dobry, z tymże tamto ma wartość dodaną, bo kojarzy się z wakacjami, młodością i piłkarzami z charakterem I puszczanie intra z Fify World Cup 98 na całą petarę, z muzyką zespołu Chumbawamba Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Szczerze nie chce takiej Francji dalej. Totalnie bez polotu gra. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca W 2002 był jeszcze dobry turniej i ten gol Ronaldinho lobujący Seamana, typowa Anglia 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Teraz, GearsUp napisał(a): W 2002 był jeszcze dobry turniej i ten gol Ronaldinho lobujący Seamana, typowa Anglia 2002 był super, Brazylia wtedy błyszczała, bramki R9 i ta fenomenalna bramka Ronaldinho w 1/4 z Anglią i morda Seamana przy golu <3 :). Klasyka. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak bardzo razem nudzilismy na forum Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Zjebal z Argentyna i teraz z Portugalia Cytuj
iluck85 2 963 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Francja 98? Ależ też to była fifeczka i te intro. Wrzucę: JPR kiedyś dla mnie ludzie mający 30 lat było staruchami 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca W bojowej maseczce w jakiej wujek Junior polował na Migi nos żółwia byłby bardziej bezpieczny 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca 10 minutes ago, KrYcHu_89 said: Jakie qrwa Euro xD Ale też na zawsze w moim sercu, pierwszy turniej który śledziłem i ten World Cup 98 gierka też super :). Wybacz pomyłkę jeszcze jestem rozsierdzony porażką Die Mannschaft 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca (edytowane) 3 minuty temu, iluck85 napisał(a): Francja 98? Ależ też to była fifeczka i te intro. Wrzucę: JPR kiedyś dla mnie ludzie mający 30 lat było staruchami Z 1998 najbardziej kocham Argentyna- Anglia, Holandia - Argentyna i ten finał też była magia Zizou wtedy. Edytowane 5 lipca przez KrYcHu_89 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Kałabanga idealne dokręcenie, tylko nie w tą stronę Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca 1 minute ago, Tokar said: Kałabanga idealne dokręcenie, tylko nie w tą stronę A śmieją się z ekstraklasy... Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Dembele jedyny piłkarz z magią, kto im ukradł marzenia? Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Zdjęcie Griezmanna tak szybko to jak poddanie się. Francja oficjalnie nie ma innego pomysłu niż solidniackie męczenie buły. Żadnych szybkich zmian tempa z pomocy, i za trudni przeciwnicy żeby kontrolować grę albo robić okazje samym talentem. Nadal pachnie 1-0 dla Francji, bym powiedział, są coraz bliżej bramki, no ale tak grają, jak Portgualia ich pokonała w 2016 roku hehe. N'Golo Kante takim symbolem ekipy, co prawda niezbyt mu idzie podawanie, strzelanie czy ogólnie granie piłką, ale że zapierdala i nie narzeka, to jest podstawą tej jedenastki. Maignan tylko udany mecz. Ciekawe trochę że Barcola nigdy nie gra, z Polską pokazał więcej niż ktokolwiek w innych meczach. Cytuj
[InSaNe] 2 506 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca (edytowane) 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z 1998 najbardziej kocham Argentyna- Anglia, Holandia - Argentyna i ten finał też była magia Zizou wtedy. Wtedy w grach piłkarskich zawsze grałem Argentyną i też im kibicowałem. A najbardziej jarałem się Gabrielem Batistutą I ta późniejszą drama, jak Beckham trącił nogą Simeone Beckham stał się wrogiem numer jeden i bał się wracać do UK. Pamiętam, jak w dzień finału byłem na wakacjach w Kenii, w hotelu było sporo Francuzów i co się tam kur.wa działo Nawet gdzieś na zgrywanych z kamery kasetach mamy to nagrane. Nostalgia motzno, piękny turniej i zajebiści piłkarze. Edytowane 5 lipca przez [InSaNe] Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Teraz, ogqozo napisał(a): Zdjęcie Griezmanna tak szybko to jak poddanie się. Francja oficjalnie nie ma innego pomysłu niż solidniackie męczenie buły. Żadnych szybkich zmian tempa z pomocy, i za trudni przeciwnicy żeby kontrolować grę albo robić okazje samym talentem. Nadal pachnie 1-0 dla Francji, bym powiedział, są coraz bliżej bramki, no ale tak grają, jak Portgualia ich pokonała w 2016 roku hehe. N'Golo Kante takim symbolem ekipy, co prawda niezbyt mu idzie podawanie, strzelanie czy ogólnie granie piłką, ale że zapierdala i nie narzeka, to jest podstawą tej jedenastki. Maignan tylko udany mecz. Ciekawe trochę że Barcola nigdy nie gra, z Polską pokazał więcej niż ktokolwiek w innych meczach. Tak brzydkiej Francji nie widziałem nigdy Teraz, [InSaNe] napisał(a): Wtedy w grach piłkarskich zawsze grałem Argentyną i też im kibicowałem. A najbardziej jarałem się Gabrielem Batistutą I ta późniejszą drama, jak Beckham trącił nogą Simeone Beckham stał się wrogiem numer jeden i bał się wracać do UK. Batigol był super, Dennis B. złamał mi wtedy moje młode serce Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca 3 minuty temu, Faka napisał(a): Niemcy 2006 też dowiozły. Materazzi wydymał siostrę Zidane'a werbalnie, wyrzucił łysego z boiska, strzelił gola na remis i jeszcze trafił karniaka. Bohater jakiego Italii tym razem zabrakło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi