Skocz do zawartości

Euro 2024

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Śmierdząca w tym turnieju antyfutbolowa Francja w półfinale to istny koszmar, mam nadzieje, że nie zmierzą się z Anglią w finale i Hiszpania ich jednak wyjaśni:/.

Opublikowano

Tak grająca Francja w półfinale to jak splunięcie na piłkę nożną … to już nawet Grecy grali ładniejszą piłkę niż oni teraz. Wstyd 

Opublikowano

Portugalia wygrała kiedyś Euro wygrywając dwa mecze, Francja wygra Euro strzelając dwa gole.

Opublikowano

Ronaldo nie płakał, bo udało się karnego strzelić, no i wcześniej Karzeł też przejebał, więc w sumie nie jest tak źle. Bez kitu, była szansa coś strzelić w 90 minut, wystarczyło wstawić Jotę lub Ramosa.

Opublikowano

Grecja to miała już z 5 goli co najmniej :leo:

Francuzi po wygranej odstawili murzyński taniec, fantastyczna drużyna. Mam nadzieję, że za 4 lata chłopaki zamiast na euro zagrają w Pucharze Narodów Afryki. 

Opublikowano

Mimo wieku, Pepe jednak debiutował w kadrze 4 lata później, niż Cristiano, to i dodając różne kontuzje nie dziwne, że ma te kilkadziesiąt meczów mniej. Momentami też nie grał w meczu choć zdrowy, gdy obok Diasa grał Jose Fonte, no i ostatnio np. młody Silva przez całe eliminacje, chociaż to dość rzadko przez te 17 lat.

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał(a):

Francuzi po wygranej odstawili murzyński taniec, fantastyczna drużyna. Mam nadzieję, że za 4 lata chłopaki zamiast na euro zagrają w Pucharze Narodów Afryki. 

czarni francuzi strzelają, a na trybuach biali francuzi się cieszą, co zbliżenie na trybuny to pokazywali białych xd z kolei w dogrywce to już chyba tylko hernandez był biały, ale on w sumie jest hiszpanem, to tak średnio. no wygląda to po prostu z lekka komicznie.

• Haha 1
Opublikowano

Francja gdzieś  całkowicie zgubiła polot w tym turnieju. Jedynie Dembele nadzieją na fajerwerki, Mbappe nic nie gra. Yamal i Nico powinni móc się przebić przez ten mur. 

Opublikowano

Pierwszy mecz dzisiaj jeszcze spoko ale drugi dramat. Zasypiałem po całym tygodniu. Nawet Mekambe wyjebane i sobie zszedł. Jutro Anglia wiadomo że zagra piach więc liczę na dużo bramek w meczu Holandia Turcja.

Ale ogólnie to turniej do wyjebania, straszna stypa.

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

czarni francuzi strzelają, a na trybuach biali francuzi się cieszą, co zbliżenie na trybuny to pokazywali białych xd z kolei w dogrywce to już chyba tylko hernandez był biały, ale on w sumie jest hiszpanem, to tak średnio. no wygląda to po prostu z lekka komicznie.

Czego to teraz nie wymyślą, i ogółem gratuluje oka, bo myslałem że myśle samodzielnie.Dziękuje tobie za tą wypowiedz bo myślałem,że jestem takim kapslem.

tez-was-to-iruje-nakretka_2024-02-14_23-34-33.jpg

Edytowane przez Mecenas
Opublikowano

Kurde nie doczekałem karnych bo zasnąłem, muszę dzisiaj sobie zobaczyć końcówkę. Ronaldo płakał?

Ale mnie ta Francja zniesmacza. Półfinal a w dorobku tylko 3 bramki z czego jeden karny a dwa samobóje... Była kiedyś taką sytuacja?