czeskimaster 3 275 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Jak będzie finał Francja Anglia to stypa w (pipi) 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca 1 minutę temu, czeskimaster napisał(a): Jak będzie finał Francja Anglia to stypa w (pipi) Na MŚ najlepszy mecz Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Śmierdząca w tym turnieju antyfutbolowa Francja w półfinale to istny koszmar, mam nadzieje, że nie zmierzą się z Anglią w finale i Hiszpania ich jednak wyjaśni:/. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca I dlatego bramkarz Porto broni w Porto Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca I bezjajeczna Francja wślizgnęła się do półfinału Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Tak grająca Francja w półfinale to jak splunięcie na piłkę nożną … to już nawet Grecy grali ładniejszą piłkę niż oni teraz. Wstyd Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Dziadostwo wygrało to i dziadoswtwo przegra w połfinale/finale, mam taką nadzieję. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Portugalia wygrała kiedyś Euro wygrywając dwa mecze, Francja wygra Euro strzelając dwa gole. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca No szkoda, Portugalia grala jednak fajniej Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Grecja to chociaż gole strzelała w tym 2004 roku 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Na gole to trzeba czekać do jutra. Kane i Bellingham. 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Ronaldo nie płakał, bo udało się karnego strzelić, no i wcześniej Karzeł też przejebał, więc w sumie nie jest tak źle. Bez kitu, była szansa coś strzelić w 90 minut, wystarczyło wstawić Jotę lub Ramosa. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Grecja to miała już z 5 goli co najmniej Francuzi po wygranej odstawili murzyński taniec, fantastyczna drużyna. Mam nadzieję, że za 4 lata chłopaki zamiast na euro zagrają w Pucharze Narodów Afryki. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Mimo wieku, Pepe jednak debiutował w kadrze 4 lata później, niż Cristiano, to i dodając różne kontuzje nie dziwne, że ma te kilkadziesiąt meczów mniej. Momentami też nie grał w meczu choć zdrowy, gdy obok Diasa grał Jose Fonte, no i ostatnio np. młody Silva przez całe eliminacje, chociaż to dość rzadko przez te 17 lat. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Teraz, Hubert249 napisał(a): Francuzi po wygranej odstawili murzyński taniec, fantastyczna drużyna. Mam nadzieję, że za 4 lata chłopaki zamiast na euro zagrają w Pucharze Narodów Afryki. czarni francuzi strzelają, a na trybuach biali francuzi się cieszą, co zbliżenie na trybuny to pokazywali białych xd z kolei w dogrywce to już chyba tylko hernandez był biały, ale on w sumie jest hiszpanem, to tak średnio. no wygląda to po prostu z lekka komicznie. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Francja gdzieś całkowicie zgubiła polot w tym turnieju. Jedynie Dembele nadzieją na fajerwerki, Mbappe nic nie gra. Yamal i Nico powinni móc się przebić przez ten mur. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Pierwszy mecz dzisiaj jeszcze spoko ale drugi dramat. Zasypiałem po całym tygodniu. Nawet Mekambe wyjebane i sobie zszedł. Jutro Anglia wiadomo że zagra piach więc liczę na dużo bramek w meczu Holandia Turcja. Ale ogólnie to turniej do wyjebania, straszna stypa. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca (edytowane) 46 minut temu, krzysiek923 napisał(a): czarni francuzi strzelają, a na trybuach biali francuzi się cieszą, co zbliżenie na trybuny to pokazywali białych xd z kolei w dogrywce to już chyba tylko hernandez był biały, ale on w sumie jest hiszpanem, to tak średnio. no wygląda to po prostu z lekka komicznie. Czego to teraz nie wymyślą, i ogółem gratuluje oka, bo myslałem że myśle samodzielnie.Dziękuje tobie za tą wypowiedz bo myślałem,że jestem takim kapslem. Edytowane 5 lipca przez Mecenas Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca To fajny ten Robaldo na króla strzelców, mogę już skasować typerka? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Kurde nie doczekałem karnych bo zasnąłem, muszę dzisiaj sobie zobaczyć końcówkę. Ronaldo płakał? Ale mnie ta Francja zniesmacza. Półfinal a w dorobku tylko 3 bramki z czego jeden karny a dwa samobóje... Była kiedyś taką sytuacja? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi