Il Brutto 1 624 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca juz o rozbiegu kurwa widac ze to nie wpadnie, jeszcze mogl kujawiaka zatanczyc jak roberto Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Kurwa było widać ze Akanji nie wie jak strzelić Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Angole jak Francuzi cały turniej na farcie... finał Anglia-Francja to będzie 120 minutowa patologia 2 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Sommer nawet blisko nie byl obronienia czegokolwiek Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca XD Dobra, to euro to jest chyba największa beka jaką oglądam w moim dotychczasowym życiu XDD 2 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Niemcy odpadły i odrazu lipa ten turniej. Wyprany z emocji. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Dobrze, że chłopaki nie słuchali rad Southgate'a, ale Toney bez rozbiegu czułem, że zjebie. Dobrze się pomylić Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Im dalej w las, tym więcej drzew (drewna) w tym turnieju. Będzie tylko gorzej. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Z ostatniej pary raczej nikt niespodzianki nie sprawi także z tych teoretycznych kandydatów do mistrzostwa niech będzie ta Hiszpania i Kanabis niech zostawi sobie tego Merca Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Just now, Sep said: Idź Pan w chuj z tym euro. Za 15 minut nastepny mecz Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Niech chociaż ta Turcja wygra dziś... albo i nie, bo Angoli nie wiem kto zatrzyma wtedy Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Anglia - Turcja to będzie niesamowity półfinał Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Jeszcze więcej meczów w sezonie, fani i piłkarze to wytrzymają. Ciekawi mnie oglądalność tego Euro, coś mi mówi, że mizeria na równi z poziomem gry. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca 2 minutes ago, Shago said: Jeszcze więcej meczów w sezonie, fani i piłkarze to wytrzymają. Ciekawi mnie oglądalność tego Euro, coś mi mówi, że mizeria na równi z poziomem gry. Polacy tylu meczów nie rozegrali a odpadli jako pierwsi Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Nawet nie pamiętam, że ci nasze piłkarzyki coś grali w tym euro lol. Kutasa obciągali i opierdalali żołędzie z dupy. Chuj z nimi. 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Oddali 13 celnych strzalow Polacy, a Anglia do tej pory 16 Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Te mecze to jakby w każdej drużynie 11 botów biegało. Zero polotu i finezji. Nie dziwi mnie teraz ze tak wielu znakomitych piłkarzy wspomina np R9 czy Ronaldinho, że to było coś innego (nawet mimo krótkiego prime) Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Turcja nie położyła się z rozlozonymi nogami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi