KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Francuzi przypadkowo zrobili mecz strzelając gola przed karnymi xD. Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Bo jak jest jeden max dwóch murzynów to spoko jak cała drużyna to patrz na wszystkie mistrzostwa gdzie byly drużyny z afryki Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Real Golden Boy Lamine pieknie wyjasnia chlopcow z Realu z garbatym nosem na czele Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca A yabaniutcy przy 1:0 jak przeciągali wszystko Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca A ostatnio widziałem wpisy że Guler najlepszy nastolatek na euro xdd Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Ale Hiszpanie chyba nie będą teraz grali tak jak z Niemcami do 90 Cytuj
Czoperrr 5 116 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca To będzie chyba ostatni sezon Olmo w Lipsku, dobrze się pokazał na tym turnieju. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Teraz, drozdu7 napisał(a): A ostatnio widziałem wpisy że Guler najlepszy nastolatek na euro xdd Kto xD? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Yamal jest biały , tylko mocniej się opalił Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Teraz, Czoperrr napisał(a): To będzie chyba ostatni sezon Olmo w Lipsku, dobrze się pokazał na tym turnieju. To już na poprzednich turniejach grał dobrze, dziwne, że ciągle w Lipsku siedzi. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Po tej gangrenie cwiercfinalowej, nareszcie cos dobrego Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Kto xD? Na Twitterze ale to pewnie kibolka madrycka Olmo i w sumie Ruiz to mi zamykają mordę konkretnie na tym euro Cytuj
Shankor 1 613 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Ej, przestańcie pisać, że w drużynie z Francji grają czarnoskórzy, bo ogórkowi już zawał się zaczyna mdr. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Na Twitterze ale to pewnie kibolka madrycka Olmo i w sumie Ruiz to mi zamykają mordę konkretnie na tym euro Pewnie jakby Pedri i Gavi byli zdrowi to nawet by nie powąchali murawy, a tu proszę. O kurwa ale bebzol Hernandeza, to ja w lepszej formie po 1x treningu na tydzień, ja pierdole xDD. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Zmnienili i nie ma own gola Olmo z golem Cytuj
Czoperrr 5 116 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Kiedyś trudno było znaleźć czarnoskórego bramkarza, tymczasem kadra Francji ma ich trzech. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca W jak słabej formie jest obecnie Mbappe, że nie wykorzystuje tej dziury na boku obrony hiszpańskiej. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Kiedyś trudno było znaleźć czarnoskórego bramkarza, tymczasem kadra Francji ma ich trzech. We Francji był Bernard Lama. Ale teraz oprócz Żiru, Grizmana i Rabjo ciężko znaleźć białasa. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 2 minuty temu, Wyso napisał(a): We Francji był Bernard Lama. Ale teraz oprócz Żiru, Grizmana i Rabjo ciężko znaleźć białasa. No można się śmiać i szukać przyczy tak atletycznie i afryńsko grającej Francji, tak czarnej Francji i tak brzydko grającej nie pamiętam. Na MŚ obu poprzednich jednak było więcej polotu i piłkarzy takich jak napoleon Griezzmann w formie, świetny na boku bramkostrzelny Pavard, drugi z braci Hernandezów i potężny bramkarz Lloris. Były wypośrodkowanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi