Wyso 18 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Teraz Hiszpan miał coś z nosem po zderzeniu z Żiru. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Przynajmniej pierwsza polowa byla dobra Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Ten Jamal ma 16 lat? O_o Mbappe xd Az ciezko uwierzyc ze to ten sam czlowiek ktory rozkurwial samemu argentyne na ostatnich mś Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Kylią wykończenie quality seal of ekstraklasa. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca embape to niech wraca do kanałów wpieprzać pizzę. 3 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Ale słabiutka ta druga połowa. Murzyny bez pomysłu jak wyrównać. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Ja niewiem czy murzyny umieją w zegarek. 88 minuta, przegrywają a Ci jakby rozgrzewkę mieli przed meczem zamiast walczyć o życie i być albo nie być. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Niby typerek się zjebał koncertowo ale jakoś się ciesze że zabojady idą do domu. Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Brawo Hiszpania z kontuzjami i kartami dali radę słabszej, ale jednak lekko faworyzowanej przed turniejem Francji. Hiszpania w niedzielę ma szansę przebić Niemcy w ilości wygranych Euro, szansa na 4rty tytuł, przy jednym mundialu to ewidentnie ich turniej i już 5ty finał. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Dobra, najważniejsze, że empabe do kanałów, a reszta wydupia do afryki. Jutrzejszy mecz to mi obojętnie kto przechodzi. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Jeszcze jutro odprawić Anglię do domu i można świętować. 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Taki wynik mi chodził po głowie ale myślałem, że chociaż w niestrzelaniu goli Francja będzie konsekwentna Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Za dobrze im idzie, coś zjebią w finale. W doliczonym czasie po strzale Bellinghama wpadnie samobój. Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca I pięknie, Carvajal wraca na niedzielny finał i Hiszpania zgarnia wszystko jak typowałem Cytuj
Mani 685 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Jezu jaki mój typerek słaby na tym turnieju. Jutro remis poproszę a w dogrywce wyjebanie angoli I będzie cacy. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Ja czuje ze Harry Kane strzeli zwycięska bramke. Wygrana hiszpanii to zbyt sprawiedliwy scenariusz jak na pilke nozna i turniej. A drabinka i gra anglii jest tak chujowa ze turniej musi skonczyc sie jakąś zlota maliną. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 2 minutes ago, kanabis said: Ja czuje ze Harry Kane strzeli zwycięska bramke. Wygrana hiszpanii to zbyt sprawiedliwy scenariusz jak na pilke nozna i turniej. A drabinka i gra anglii jest tak chujowa ze turniej musi skonczyc sie jakąś zlota maliną. no cóż słabo grają Anglicy, ale połowa serduszka już brytyjska więc ja za wyspiarzami jutro! Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Holandia to pionki z 3 miejsca, po chuj to w ogóle dalej gra Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Teraz, Bartg napisał(a): Brakuje jeszcze tego momentu lekkiego uderzenia o ziemię, no cóż taka jest piłka jak to mawiają xDD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi