ddreamer 4 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 2 godziny temu, Welna napisał(a): HIszpania Gra lepiej i pewnie dlatego wygra Anglia Zdecydowanie gra lepiej, ale trochę się boję, że Anglii się smyknie i mimo fatalnej gry zostaną mistrzami Europy. Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 20 minut temu, Czoperrr napisał(a): Tak jak pisałem, Marciniak podpadł. Trochę słabo bo zdecydowanie jest najlepszym sędzią na tym turnieju. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Marciniak szparaga będzie trzymał. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Nie rozumiem UEFY. Mając rozpoznawalnego i raczej chwalonego (nie licząc lekkiego przypału w LM) Marciniaka, który może im służyć za wzór dla następnego pokolenia sędziów, jak kiedyś Pierluigi Collina, to ci go wypychają na margines. Znając życie skończy się tak, że on wypierdoli do Arabii i tyle go widzieli. Naprawdę pomijam fakt, że jest Polakiem. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca No komedia trochę, że sędzia powszechnie uważany za jak nie najlepszego, to top2 sędziów na świecie dostaje 2 mecze na Euro Ewidentnie boli ich ta jedna decyzja w lidze mistrzów (nomen omen na 99% poprawna) i będą teraz go szkalować. Marciniak w sumie ma w dupie, już dawno mówił, że na razie nawet pieniądze z Arabii go nie skuszą, bo on po prostu lubi sędziować Ekstraklase Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 45 minut temu, Bartg napisał(a): Finał mistrzostw Europy poprowadzi bowiem Francuz - Francois Letexier. To zaledwie 35-letni sędzia, który na Euro 2024 prowadził mecze Chorwacja - Albania (2:2), Dania - Serbia (0:0) oraz Hiszpania - Gruzja (4:1). Marciniak będzie stał z tablicą do zmian. No i tak ma być. Teraz wystarczy by faworyzował Anglię po porażce Francji z Hiszpanią. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Cóż, szkoda, że nie Holandia, ale mam nadzieję, że Hiszpania pojedzie Anglików w finale Co do wyboru sędziego: lipa na maksa, chyba zaczęła się jakaś krucjata przeciwko Marciniakowi, bo nie da się wytłumaczyć, że taki sędzia dostaje na Euro dwa mecze w roli głównego i dwa razy jest technicznym... Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 59 minutes ago, Bartg said: No komedia trochę, że sędzia powszechnie uważany za jak nie najlepszego, to top2 sędziów na świecie dostaje 2 mecze na Euro Ewidentnie boli ich ta jedna decyzja w lidze mistrzów (nomen omen na 99% poprawna) i będą teraz go szkalować. Marciniak w sumie ma w dupie, już dawno mówił, że na razie nawet pieniądze z Arabii go nie skuszą, bo on po prostu lubi sędziować Ekstraklase Z tego co wiem to okazyjnie Marciniak sędziuje w Arabii czy tam innym Katarze. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Okazyjnie tak, jak każdy sędzia z topu, ale mówił, że nie wyjechałby na stałe sędziować tamtejszej ligi. Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 16 godzin temu, Sep napisał(a): W drugiej połowie wszystko wróciło do normy jeśli chodzi o grę Anglii. Ale co pograli w pierwszej połowie to ich Trzymam kciuki aby w finale grali w miarę na poziomie. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca UEFA potwierdziła po mnie, że królem strzelców będzie ten, kto zdobył najwięcej goli, żadnego dodawania asyst do "króla strzelców" i innych podziałów, strzelec = strzelec. Uefa confirm baffling Golden Boot decision ahead of Euro 2024 final | The Independent Oznacza to, że jeśli nic się nie zmieni, królem strzelców Euro 2024 będzie Cody Gakpo, Harry Kane, Żorż Mikautadze, Jamal Musiala, Dani Olmo i Ivan Schranz, tak jak wszyscy się spodziewaliśmy. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca (edytowane) Ja juz jestem Edytowane 14 lipca przez Welna 2 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca (edytowane) No ja bym nie strzelil EDIT: Ale do Fodena by pasowala Edytowane 14 lipca przez Sven Froost Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca 1 hour ago, Welna said: Ja juz jestem Super, jaka cena za bilet? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca (edytowane) Nie bede mowil Mamy Hospitality Edytowane 14 lipca przez Welna 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Hop Angole nachlani ale co atmosfere robia to o cie huj 3 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Piękny stadion, byłem kiedyś zwiedzać. Nadal czuć monumentalną wizję trzeciej rzeszy 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Co to za turasy machajace lapami na ceremonii? xD Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Dobra jedziemy z ostatnim meczem tych średnich jak by nie było MS Europy. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca W ogóle to myślałem, że jednak Szpakowski nie dostanie już finału po Katarze. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Szpaka się fajnie słuchało za małolata, ale teraz strasznie irytuje nwm xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi