pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Anglia to potencjalnie najbrzydziej grający mistrz od czasu Grecji. Zapowiada się dogrywka niestety. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): Anglia to potencjalnie najbrzydziej grający mistrz od czasu Grecji. Zapowiada się dogrywka niestety. Wice* 1 Cytuj
Mani 694 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Bogu niech będą dzięki. Może nie będzie trzeba oglądać dogrywek. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Nie ma to jak wygrać euro emerytowanym baskiem Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca No i wyjaśnione. Już się bałem, że jeszcze pół godziny będę musiał oglądać grę Anglików i, o zgrozo, ich ewentualne zwycięstwo w karnych. Turniej chu.jowy, ale chociaż wygrał faktycznie najlepszy Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Czemu nie było pokazanego, wyglądało jak długość dłoni, liczyłem na tę całą planszę. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Do szatni Anglia już po paterę, teraz już za późno xD. Cytuj
Mani 694 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Co teraz za akcja .... Ja pierdole.... Co ten Olmo... Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Teraz, Bartg napisał(a): Olmo mvp po tym wybiciu Dałbym jemu, Yamal za dużo pudlowal setek Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Ujęcie na twarz Kane'a po tej akcji było nieuniknione 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi