Opublikowano 30 czerwca 202430 cze XD te mistrzostwa pokazuja jak ważni są trenerzy z pomysłem na grę zespołu
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Just now, Kaczi said: Czyli Prodiż> Gareth Gareth wyszedł z grupy.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze No niby tak człowiek, zapomniał ale grając taką padake ze to przepchnęli do 1/16 to aż dziwne
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Prodiż i jego pomysł na mecz z Austrią . Co do Anglików chyba 4 najgorsze mecze na Euro to te z ich udziałem, totalna klapa, styl jak Polaków na mundialu i wynik też podobny, tylko piłkarze jakby inni, tak 8x drożsi. Gareth nie utrzyma pozycji po tym turnieju, zjedzą go w tej Anglii.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Ale murarka, oglądać się tego nie da. Tylko jedna drużyna chce grać.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Just now, Zwyrodnialec said: Ale murarka, oglądać się tego nie da. Tylko jedna drużyna chce grać. Masz na myśli Słowację?
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Przecież już po ostatnim meczu kibice angielscy rzucali w niego kubkami. Zresztą obiło mi się o uszczy że powiedział że jak nie wygrywa Euro to sam zrezygnuje, ale nie mogę tego potwierdzić
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Gareth nie utrzyma pozycji po tym turnieju, zjedzą go w tej Anglii. po takiej srace to on nie ma czego szukać nawet jakby teraz wcisnęli i doszli do finału
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Bardzo dobrze, nie kibicuję Anglikom, ale niech Słowacja wypierdala z taką grą z tego turnieju.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze No nie wierzę Just now, Quantum Flux said: Bardzo dobrze, nie kibicuję Anglikom, ale niech Słowacja wypierdala z taką grą z tego turnieju. Typie, a Anglia gra lepiej dla oka?
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Na kolanach z pełnymi ustami. Real gra do końca czechosłowackie chuje