Wojtas1986 1 622 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca XD te mistrzostwa pokazuja jak ważni są trenerzy z pomysłem na grę zespołu Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Just now, Kaczi said: Czyli Prodiż> Gareth Gareth wyszedł z grupy. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca No niby tak człowiek, zapomniał ale grając taką padake ze to przepchnęli do 1/16 to aż dziwne Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Prodiż i jego pomysł na mecz z Austrią . Co do Anglików chyba 4 najgorsze mecze na Euro to te z ich udziałem, totalna klapa, styl jak Polaków na mundialu i wynik też podobny, tylko piłkarze jakby inni, tak 8x drożsi. Gareth nie utrzyma pozycji po tym turnieju, zjedzą go w tej Anglii. Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Ale murarka, oglądać się tego nie da. Tylko jedna drużyna chce grać. Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Just now, Zwyrodnialec said: Ale murarka, oglądać się tego nie da. Tylko jedna drużyna chce grać. Masz na myśli Słowację? Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Przecież już po ostatnim meczu kibice angielscy rzucali w niego kubkami. Zresztą obiło mi się o uszczy że powiedział że jak nie wygrywa Euro to sam zrezygnuje, ale nie mogę tego potwierdzić Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Komentator powiedzial ze okolo 90% kibicow to Angole xD Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Gareth nie utrzyma pozycji po tym turnieju, zjedzą go w tej Anglii. po takiej srace to on nie ma czego szukać nawet jakby teraz wcisnęli i doszli do finału Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca ajj jednak nie taki przereklamowany Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Bardzo dobrze, nie kibicuję Anglikom, ale niech Słowacja wypierdala z taką grą z tego turnieju. 2 Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca No nie wierzę Just now, Quantum Flux said: Bardzo dobrze, nie kibicuję Anglikom, ale niech Słowacja wypierdala z taką grą z tego turnieju. Typie, a Anglia gra lepiej dla oka? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Słowacja trochę zbyt Catenaccio w ostatnich minutach. Cytuj
ogqozo 6 577 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Boże, nie ma lepszego uczucia czytając ten temat jak to Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca No i chuj dogrywka w której pewnie Anglia wygra Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Tak się kończy murowanie bramki , byle dotrwać do końca 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Na kolanach z pełnymi ustami. Real gra do końca czechosłowackie chuje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi