Opublikowano 30 czerwca 202430 cze 35 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czyli w finale, bo teraz Szwajcaria, a potem pewnie Austria xD Akurat szwajcaria moze ich wyjebac.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Zgadzam się, Szwajcarzy mają jednak więcej jakości niż Słowacja więc spokojnie sobie poradzą. A tak w ogóle to czemu było aż 6 minut doliczone? Nie przypominam sobie dłuższych przerw w grze.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Nastepny kurwa co strzela do własnej bramki i niszczy typerka. Nic już mnie nie zdziwi na tym turnieju
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze 37 minut temu, Czoperrr napisał(a): A tak w ogóle to czemu było aż 6 minut doliczone? Nie przypominam sobie dłuższych przerw w grze. Każda zmiana to obligatoryjne +30 sekund.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze To teraz niech Espania wbije jeszcze 2 tym razem do właściwej bramki i z dobrym nastawieniem można zaczynać z rana robotę tak nie ok?
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze 8 minut temu, Sep napisał(a): Nastepny kurwa co strzela do własnej bramki i niszczy typerka. Nic już mnie nie zdziwi na tym turnieju Ja myślę, że powinniście zapytać kolegi @Bartg czy turniej w 2026 to ten moment wprowadzić w typerku kategorię "liczba OG" oraz "ile bramek anuluje VAR"
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Zajebistą prostą piłkę gra Gruzja, 2-3 podania i już są pod polem karnym Hiszpanii. Podoba mi się to.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Teraz, Czoperrr napisał(a): Zajebistą prostą piłkę gra Gruzja, 2-3 podania i już są pod polem karnym Hiszpanii. Podoba mi się to. U nas też tak grali, to była tzw "Laga na Robercika". Tylko u nas teraz nie dziala bo Robercik już nie umie w futbol.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze 3 minutes ago, pawelgr5 said: U nas też tak grali, to była tzw "Laga na Robercika". Tylko u nas teraz nie dziala bo Robercik już nie umie w futbol. Tyle że Gruzini nie robią lagi
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Nigdy nie działało bo: 1) Lewy nawet w najwyższej formie to nie był zawodnik w typie Kvary, który jest w stanie sam coś wyczarować 2) Gruzja nie polega tylko i wyłącznie na zawodniku z nr 7
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze 3 minutes ago, Rash said: Morata nie był przypadkiem na spalonym? Co Gruzja gra to ja prd Sędzia uznał że nie brał udziału w akcji