_Shaman_ 867 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Beka z Austriaków, turecką obronę to sam Zalewski rozmontowywał a ci takie frajerstwo odstawiają. 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca 4 minutes ago, Tokar said: To tyle jeśli chodzi o wyjaśnienie angoli przez potężną austriacką rewelację turnieju. Oczywiście w kolejnym meczu Turcja będzie grała ósmą ligę mistrzów. Wroci Calhanoglu będzie sraka i Anglia tak jak mówiłem psim chujem zrobi co najmniej final Toooooor Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Oho czyzby jednak jakies emocje w końcówce? Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca (edytowane) Jeszcze nie koniec emocji. Ale po wczorajszych gównach ten mecz sie ogląda bardzo dobrze. Edytowane 2 lipca przez Sep Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Cytat Nawet najsilniejszym trafiają się czasami słabsze dni - powiedział Ronaldo i znowu się rozkleił. Byłem przygnębiony, smutny... Ale to może porozmawiajmy o tym później, nie mogę - przerwał na chwilę wywiad. To frustrujące, gdy się starasz, a ci się nie udaje. Ale takie jest życie. Taka jest piłka, która czasem zsyła ci na boisku niewytłumaczalne momenty. Nadal czuję radość pomieszaną ze smutkiem - mówił po meczu Ronaldo i dodawał, że chce jeszcze dokładnie przeanalizować sytuacje ze zmarnowanym rzutem karnym. - Oblak obronił mój strzał, ale muszę jeszcze ocenić, czy uderzyłem ten karny dobrze, czy źle - przyznał. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca W dupę jebana Australia, nawet punktu nie będzie. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Epoka Austrii (25 czerwca - 2 lipca) była piękna ale dobiegła końca, teraz Holandia zagrała jeden mecz że im wpada, więc teraz Holandia jest oczywiście jedyną ekipą z jakimkolwiek sercem i mózgiem w Europie i jedyną nadzieją. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Czyli z prawdziwej Europy zostali tylko Turcy i ewentualnie Szwajcarzy. Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca (edytowane) Taaa, Turcja i Europa Edytowane 2 lipca przez tjery 1 Cytuj
Czoperrr 5 132 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 7 hours ago, KrYcHu_89 said: Czyli z prawdziwej Europy zostali tylko Turcy i ewentualnie Szwajcarzy. Szwajcarzy czyli murzyni, Albańczycy i trzech Szwajcarów w tym bramkarz. O dziwo w obecnej kadrze Niemiec jest bardzo niemiecki i ciemni są tylko Musiała, Tah, Rudiger, Sane + Turek Gundogan i Can na ławce. No i jeszcze henrichs na ławie ale to i tak mało w kontekście całej drużyny. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Dopiero teraz zczaiłem, że genialny system rozgrywania euro z 24 uczestnikami umożliwia spotkanie się w 1/4 drużyn, które grały ze sobą w grupie 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 1 godzinę temu, Tokar napisał(a): Dopiero teraz zczaiłem, że genialny system rozgrywania euro z 24 uczestnikami umożliwia spotkanie się w 1/4 drużyn, które grały ze sobą w grupie Patologia, trochę mi się przypomina wchodzenie w podstawówce na turnieju tenisa stołowego z jakiejś tylnej drabinki po przegranej w pierwszym meczu pucharowym, by móc skończyć potem z brązowym medalem, ciekawe kiedy to na Euro zaimplementują (aka system repasaży) xD. Dla naszych by to miało sens, jakaś presja wtedy mniejsza by była :). Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Największe gwiazdy turnieju takie jak wszyscy stawiali - Cody Gapko, Fabian Ruiz, czyli dwaj którzy pewnie nawet nie są w top 11 najlepszych piłkarzy swojego klubu, Mamardaszwili, no ok i Musiala, niech będzie. Musiala który miał nieco słabszy sezon w niesamowicie rozczarowującym Bayernie hehe. Gakpo był najlepszym piłkarzem Holandii easy w każdym z czterech meczów. No chyba że liczyć bramkarza przeciw Francji. Ogólnie co: Bijol - miał dobre opinie w Udinese, więc pewnie czekał na transfer do większego klubu (całkiem możliwe, że teraz po odpadnięciu szybko podpisze w Anglii), ale na razie raczej zawodnik nieznany. Stoper dość potężny, w każdym meczu. Kadioglu - chyba najbardziej przebojowy zawodnik Euro, zasuwa tą lewą flanką jak powalony, włos mu powiewa. Już przed Euro media donosiły o niby przenosinach do Arsenalu, więc chyba coś tam w Turcji też grał. Ale zawodnik, który zapadnie w pamięć. O ile Mourinho go nie będzie potrzebował do zdobywania trofeów lol. Guehi - w sumie trochę nieznany, bo kogo obchodzi Crystal Palace hehe. To jest jeszcze jeden zawodnik na tej liście łączony z Arsenalem! Wiadomo, że żaden Anglik nie był anonimowy, ale przy narzekaniach na atak, Guehi chyba zostanie uznany za najlepszego piłkarza Anglii na Euro. Stoper o efektownej do oglądania grze: jest jak skała, zazwyczaj tylko patrzy na grę pasywnie, aż w końcu ciach rusza się raz i pozwala napastnikowi uderzyć w to cielsko w odpowiednim momencie i się zatrzymać i tyle hehe. Jego wyjścia też są dość efektowne, z charakterystycznym gibającym zwodem. Na razie piłkarzem Euro musi być chyba Mamardaszwili, ale z racji odpadnięcia tak wcześnie, pewnie będą inni. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Aha, no i jeszcze Calafiori, też wyróżniający się stoper po świetnym sezonie w Milanie. I co widzę dziś... tak, podobno Arsenal złożył mu ofertę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi