Tokar 8 267 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Wirtz snuł się dzisiaj jak zaczadzony, ale w decydującym momencie stał gdzie trzeba. A Havertz był niebezpiecznie blisko xD Cytuj
suteq 183 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Nosz kurwa, kolejny mecz gdzie mnie dzieli 5 minut od 3 pkt w typerku i chuj w dupe. Cytuj
GearsUp 193 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca U mnie 5 min od 6 pkt a będzie -1 odpadnięcie szwabów jednak by mi to wynagrodziło Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Müller wszedł w 80 minucie, jako jedyny masowany w przerwie dogrywki. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca No i elegancko bo to nie powinien być karny. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca co tu sie odpierdala? ostatnio jakies analizy kurwa wykresu ze reka ociera kompletnie z dupy i dali karnego a tutaj wyprostowana reka odbil i nic 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca 1 minutę temu, Il Brutto napisał(a): co tu sie odpierdala? ostatnio jakies analizy kurwa wykresu ze reka ociera kompletnie z dupy i dali karnego a tutaj wyprostowana reka odbil i nic No właśnie. Nie żebym był za Niemcami, ale bez kitu sędzia chuj. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Kroos już dawno powinien czerwoną wyłapać, więc sędziuje bezstronnie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Niemcy są lepsi, ale to zasługa trenera Hiszpanii miał 2 złote dzieci i obu postanowił oszczędzić na następny turniej xD. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca NO przeciez tam nie ma chuja ze karny, jego reka to normalnie tak leciała z ciałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi