Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Ebola i po meczu Poziom Węgrów dzisiaj to ekstraklasa mocno jeśli chodzi o błędy.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Jakie zaj.ebiste uczucie, ze konczy sie mecz a nastepny za godzine a nie za 3 dni albo 4 miesiace.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze No nie wiem co tak słabo Coś czuję, że dzisiejszy dzień sie skończy z 3 pudłami w typerze
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Rozi dostaje nagrodę, za pierwsze ujemne punkty w tegorocznym typerku
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Typuje sobie dla samego siebie. Zwycięzcy póki co ok- wyniki już nie. W obu za dużo bramek strzelili.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Cucurella to jakieś kwity ma na de la Fuentego, że gra kosztem Grimaldo?
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Obaj niedawno zaczęli w ogóle grać, po równo. Były dwa mecze, gdzie Hiszpania strzeliła po 4 gole w jednej połowie i "tylko" jednego w drugiej - w obu przypadkach ta połowa z czterema to była połowa gdzie grał Cucurella. Jeśli chodzi o całe mecze, to z Grimaldo było 0-1 z Kolumbią, a z Cucu było 3-3 z Brazylią. Więc jakieś tam potwierdzenie w wynikach ma, że ten Cucurella źle nie wpływa na potencjał w ataku... Wygląda na to, że dosłownie każdy mecz był tylko testem, bo nawet na przedostatnim sparingu grało wielu zawodników, którzy nawet nie pojechali na Euro. Dopiero w ostatnim pojawiła się ta jedenastka, jak dziś, poza tym że na prawej obronie nie był Carvajal, a prawie 40-letni Jesus Navas...
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze No i ładnie to zrobili. Gapiostwo chorwatów, zobaczymy czy dadzą radę odpowiedzieć.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Uuu, Ruiz ładnie poszedł. Chorwatom brakuje szczęścia. Mogło być 2:1.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Kierowniku @Bartg jest szansa zeby tlo w tabelce bylo w kolorze? (czerwony/pomaranczowy/zielony) Oczy nie beda sie meczyly
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Chorwacja Szkocją dzisiejszego dnia, no ten remis to zbyt optymistycznie obstawiłem.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Niemcy i Hiszpanie po 3 do przerwy, ciekawe czy Holandia jutro ich przebije
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Obrońcy Chorwacji śpią. Grają w miarę dobrze, ale ta bierność w obronie jest porażająca.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Słodki to był moment jak przez chwilę miałem 3 punkty raz w życiu, zawsze go będę wspominał.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze 3 minuty temu, Butt napisał(a): Chorwacja Szkocją dzisiejszego dnia, no ten remis to zbyt optymistycznie obstawiłem. Remis to i tak dobrze, ja obstawiłem zwycięstwo Chorwatów
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Luka Modric, który ma 38 lat, no nie jest w stanie wykerować zespołu, bardzo słabo grają dziś, obrona to jest dziurawa jak ser szwajcarski.