Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 139 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

juz o rozbiegu kurwa widac ze to nie wpadnie, jeszcze mogl kujawiaka zatanczyc jak roberto

Opublikowano

Kurwa było widać ze Akanji nie wie jak strzelić

Opublikowano

Tym razem sraka się nie zesrał xd

Opublikowano

Angole jak Francuzi cały turniej na farcie... finał Anglia-Francja to będzie 120 minutowa patologia

Opublikowano

XD

Dobra, to euro to jest chyba największa beka jaką oglądam w moim dotychczasowym życiu XDD

Opublikowano

Dobrze, że chłopaki nie słuchali rad Southgate'a, ale Toney bez rozbiegu czułem, że zjebie. Dobrze się pomylić 

Opublikowano

Idź Pan w chuj z tym euro.

Opublikowano

Z ostatniej pary raczej nikt niespodzianki nie sprawi także z tych teoretycznych kandydatów do mistrzostwa niech będzie ta Hiszpania i Kanabis niech zostawi sobie tego Merca

Opublikowano

Niech chociaż ta Turcja wygra dziś... albo i nie, bo Angoli nie wiem kto zatrzyma wtedy

Opublikowano

Jeszcze więcej meczów w sezonie, fani i piłkarze to wytrzymają. Ciekawi mnie oglądalność tego Euro, coś mi mówi, że mizeria na równi z poziomem gry.

Opublikowano
2 minutes ago, Shago said:

Jeszcze więcej meczów w sezonie, fani i piłkarze to wytrzymają. Ciekawi mnie oglądalność tego Euro, coś mi mówi, że mizeria na równi z poziomem gry.

Polacy tylu meczów nie rozegrali a odpadli jako pierwsi :)

Opublikowano

Nawet nie pamiętam, że ci nasze piłkarzyki coś grali w tym euro lol. Kutasa obciągali i opierdalali żołędzie z dupy. Chuj z nimi. 

Opublikowano

Te mecze to jakby w każdej drużynie 11 botów biegało. Zero polotu i finezji.

Nie dziwi mnie teraz ze tak wielu znakomitych piłkarzy wspomina np R9 czy Ronaldinho, że to było coś innego (nawet mimo krótkiego prime)