Butt 3 428 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Teraz, Bartg napisał(a): Wtf xD Turcja na mistrza Czuć tę rękę romanisty Montelli. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Ten erdogan to musiał jakieś im teście dupę wpierdolić, że kebaby idą na mistrza. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca ten guler to będzie koks. już jest, ale co będzie później vini, mbappe, bellingham, guler, endrick i reszta towarzystwa, no współczuje barcelonie w lidze jak im sie chociaż na tego williamsa nie uda zapożyczyć 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Dzisiaj lagi na Weghorsta wyjątkowo wcześnie Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca I remis. Kurde jak i tu będą karniaczki to odpadam. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Wszystko zgodnie z planem, teraz Turcja na 2:1 i wpadną 3 punkty. E: No i wszystko popsuli, do dupy z takim graniem. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Turcja najbardziej biała z drużyn. I jest 2:1 Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Euro jak euro, ale muszę przyznać że najlepiej mi się słucha Szpakowskiego. Mimo wszystko. Laskowski i Żewłakow kompletnie. Borek już prędzej ale i tak to nie to samo. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Zaliczyli Gakpo. Ale samobój na króla strzelców. Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca To się tak nie skończy bo ja tak obstawiałem Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Proszę o dowiezienie tego wyniku bo chciałbym mieć choć raz zielony kolor w typerku. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Normalne zwycięstwo, a nie chujnia z karnymi i to mi się podoba. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Dsisiaj podrozeja kebaby a dziwki w Amsterdamie za pol ceny Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Chyba wolalbym kebabow. Fakt, że Holandia trochę na farcie Cytuj
Ryuk 1 477 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca 1 hour ago, Bartg said: Wtf xD Turcja na mistrza Zapeszyles kurwa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi