suteq 183 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 9 minut temu, Mejm napisał(a): A Szpaku to juz nie mial zawieszac mikrfonu na kolku? Miał ale potem jednak zmienił zdanie i powiedział że będzie robił wyjątki jak zdrowie pozwoli. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca A jego decyzja nie dotyczyła tylko MŚ? Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Szczerze mówiąc to Chorwacja nieźle gra imo, wykończenie Hiszpanów żeby przy takiej liczbie szans mieć 3-0 jednak jest mordercze dzisiaj. Może ten Cucurella to faktycznie jakiś talizman +3 do ataku. Bardzo jednak daleko do meczu do jednej bramki, jak wczoraj. Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 17 minutes ago, schabek said: Kierowniku @Bartg jest szansa zeby tlo w tabelce bylo w kolorze? (czerwony/pomaranczowy/zielony) Oczy nie beda sie meczyly Moze byc, chociaż zakoloruje jeszcze wieczorem wyniki, trafiony nie trafiony 1 Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 5 minut temu, Bartg napisał(a): Moze byc, chociaż zakoloruje jeszcze wieczorem wyniki, trafiony nie trafiony Znaczy sie no chodzilo mi o tlo komorki z wynikami 1 Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Ciekawe czy jutro nasi dołączą do grona "do przerwy 0:3" Cytuj
GearsUp 224 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 12 minut temu, ogqozo napisał(a): Może ten Cucurella to faktycznie jakiś talizman +3 do obrony fixed Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca No Chorwatom dzis nic nie wychodzi. Ani karny, ani gol po karnym. Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Ja liczyłem że hiszpanie w ciągu pierwszych 30min drugiej połowy podwyższą. Cytuj
Tokar 8 271 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Lidl wygrywa walkowerem walkę z biedronką na bandach reklamowych. 2 Cytuj
Gregorius 498 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Jak ktoś chce oglądać Euro w stylu PES/FIFA to polecam transmisję Hawk Eye na TVP Sport Online. Na dole mamy radar a zawodnicy zbliżający się do piłki podpisani - zajebiście można się wczuć w wychwytywnie niuansów taktycznych i śledzić przemieszczanie zawodników po boisku czego klasyczna transmisja nie zapewnia. Podania mierzone w czasie rzeczywistym z odpowiednią grafiką, % określenie szansy na gola to samo, prędkość strzałów, mierzone sprinty itd. Komentarz inny niż główny, bardziej stonowany i taktyczny. Na minus - jedna kamera, brak powtórek, brak powtórek varu oraz klasycznej grafiki okołomeczowej (zwykłe staty, zmiany). Nikt o to nie prosił a wszyscy potrzebowali - wszystkie mecze Euro będą w tym formacie. Polecam wchuy i ja tylko tak już będę oglądał. Jako baza to jest naprawdę bardzo dobre. Zrobić hybrydę z pewnymi dodatkami klasycznej transmisji i ja bym poprosił takie transmisje "next gen" jako standard w pfzyszłości. Spróbujcie. Na Youtube TVP Sport też wczoraj był mecz ale nie wiem czy wszystko tam będzie, na stronie tak. Cytuj
GearsUp 224 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca @Bartg fajnie być liderem ale kierowniku Chorwatom nie uznali tej brameczki, było 3:0 1 1 Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 3 minutes ago, GearsUp said: @Bartg fajnie być liderem ale kierowniku Chorwatom nie uznali tej brameczki, było 3:0 Sprawdzam Waszą czujność! Ogólnie jesteśmy zajebiści - 180 typów do tej pory żadnego poprawnego Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 4 minuty temu, Bartg napisał(a): Sprawdzam Waszą czujność! Ogólnie jesteśmy zajebiści - 180 typów do tej pory żadnego poprawnego Przecież ja trafiłem wynik Szwajcarów. Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 6 minutes ago, Hubert249 said: Przecież ja trafiłem wynik Szwajcarów. A przez formularz zapisales się 5 minut temu Warunkowo mogę Cię dopisać bo widzę typowałeś w środę, czekam do końca meczu Włochów na ewentualny sprzeciw forumka. Cytuj
kudlaty88 492 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Widze że słonczko nie tylko mnie przygrzało i kolega Hubert też sprawdzał tabele typerka wchodząc przez link tylko do zapisu. Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 17 minut temu, GearsUp napisał(a): @Bartg fajnie być liderem ale kierowniku Chorwatom nie uznali tej brameczki, było 3:0 jeszcze musisz się sporo nauczyć, no ale było blisko Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Też typowałeś w odpowiednim czasie, więc jak nie będzie sprzeciwów (edycji posta mam nadzieję nie było, żebym nie musiał moderacji wołać) to dodam Was po meczu wieczornym. Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Na razie nudne to Euro, faworyci ciągle do przodu, ciekawe jak ten gang z Albanii. Cytuj
kudlaty88 492 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 1 minutę temu, Bartg napisał(a): Też typowałeś w odpowiednim czasie, więc jak nie będzie sprzeciwów (edycji posta mam nadzieję nie było, żebym nie musiał moderacji wołać) to dodam Was po meczu wieczornym. Jeśli to bylo do mnie to ja juz w tabeli jestem tylko zamuliłem i chciałem sprawdzić tabelke klikając w link do rejestracji XD 1 Cytuj
GearsUp 224 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na razie nudne to Euro, faworyci ciągle do przodu, ciekawe jak ten gang z Albanii. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 13 minut temu, Bartg napisał(a): A przez formularz zapisales się 5 minut temu Warunkowo mogę Cię dopisać bo widzę typowałeś w środę, czekam do końca meczu Włochów na ewentualny sprzeciw forumka. Jaki formularz? To nie wystarczy post na forum? E Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Just now, Hubert249 said: Jaki formularz? To nie wystarczy post na forum? No, link był w pierwszym poście, może Ciebie ktoś dopisał dzisiaj dwa razy o 20:30? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Teraz, Bartg napisał(a): No, link był w pierwszym poście, może Ciebie ktoś dopisał dzisiaj dwa razy o 20:30? Myślałem, że tam się podgląda punktację. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi