Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

Opublikowano

Kończę typera tak, jak żyłem - 1-0 dla Anglii na pohybel. Ale jeśli chodzi o czucie, to od dawna czułem, że będę zdziwiony, jeśli finał tej imprezy skończy się po 90 minutach.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 138,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobra chujowo sie to rozgrywa na ten moment. Niech ktoś strzeli to zacznie się meczyk.

Opublikowano

Ci Anglicy piłkę godzinę wznawiają po każdej akcji, obrzydliwe

Opublikowano

Anglia taktycznie dobrze to rozgrywa. Yamal, Olmo, Williams schowani do kieszeni. 

Opublikowano

Optycznie Hiszpania wyglądała nieźle ale jak patrzę na statystyki to obie drużyny tak samo marne. Niemcy powinni być w finale.

Opublikowano

Jeden z najgorszych finałów, jakie do tej pory widziałem. Oby się rozkręcili w drugiej części. 

Opublikowano
12 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Anglia taktycznie dobrze to rozgrywa. Yamal, Olmo, Williams schowani do kieszeni. 

Madrego to az przyjemnie poczytac

Opublikowano

I cyk +10pkt w typerku :problem:

Opublikowano

Mam nadzieję Angole, że dupy już nasmarowane hehe

Opublikowano

Jak Hiszpania to wygra to de la Fuente jest jakims geniuszem na miare Guardioli. Masa sredniakow jak Cucurella, dziadki jak Navas czy Carvajal, odpady jak Laporte z Arabii, bekowy Morata, niespelniony Olmo. Nawet sami Hiszpanie nie wierzyli w ta druzyne. Ciezko wygrac Euro Rodrim i Wonderkidami a jednak mozna i to grajac piekny futbol

Czy Szpaku pojebal Lando Norrisa z Gavim? XDDDDD