Opublikowano 14 lipca 202414 lip Kończę typera tak, jak żyłem - 1-0 dla Anglii na pohybel. Ale jeśli chodzi o czucie, to od dawna czułem, że będę zdziwiony, jeśli finał tej imprezy skończy się po 90 minutach.
Opublikowano 14 lipca 202414 lip Dobra chujowo sie to rozgrywa na ten moment. Niech ktoś strzeli to zacznie się meczyk.
Opublikowano 14 lipca 202414 lip Anglia taktycznie dobrze to rozgrywa. Yamal, Olmo, Williams schowani do kieszeni.
Opublikowano 14 lipca 202414 lip Optycznie Hiszpania wyglądała nieźle ale jak patrzę na statystyki to obie drużyny tak samo marne. Niemcy powinni być w finale.
Opublikowano 14 lipca 202414 lip Jeden z najgorszych finałów, jakie do tej pory widziałem. Oby się rozkręcili w drugiej części.
Opublikowano 14 lipca 202414 lip 12 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Anglia taktycznie dobrze to rozgrywa. Yamal, Olmo, Williams schowani do kieszeni. Madrego to az przyjemnie poczytac
Opublikowano 14 lipca 202414 lip Jak Hiszpania to wygra to de la Fuente jest jakims geniuszem na miare Guardioli. Masa sredniakow jak Cucurella, dziadki jak Navas czy Carvajal, odpady jak Laporte z Arabii, bekowy Morata, niespelniony Olmo. Nawet sami Hiszpanie nie wierzyli w ta druzyne. Ciezko wygrac Euro Rodrim i Wonderkidami a jednak mozna i to grajac piekny futbol Czy Szpaku pojebal Lando Norrisa z Gavim? XDDDDD