ogqozo 6 552 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Kończę typera tak, jak żyłem - 1-0 dla Anglii na pohybel. Ale jeśli chodzi o czucie, to od dawna czułem, że będę zdziwiony, jeśli finał tej imprezy skończy się po 90 minutach. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Dobra chujowo sie to rozgrywa na ten moment. Niech ktoś strzeli to zacznie się meczyk. Cytuj
GearsUp 199 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Ci Anglicy piłkę godzinę wznawiają po każdej akcji, obrzydliwe Cytuj
Czoperrr 5 128 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Ale ta Anglia chujowa ja pierdole a pewnie wygrają po karnym Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Anglia taktycznie dobrze to rozgrywa. Yamal, Olmo, Williams schowani do kieszeni. 1 Cytuj
Czoperrr 5 128 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Optycznie Hiszpania wyglądała nieźle ale jak patrzę na statystyki to obie drużyny tak samo marne. Niemcy powinni być w finale. 2 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Jeden z najgorszych finałów, jakie do tej pory widziałem. Oby się rozkręcili w drugiej części. 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca HERY KEJN KURWO JEBANA NIGDY NIC NIE WYGRASZ 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca No i pięknie. Mam dziś chłopa na kapitanie w fantasy. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca 12 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Anglia taktycznie dobrze to rozgrywa. Yamal, Olmo, Williams schowani do kieszeni. Madrego to az przyjemnie poczytac 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Mam nadzieję Angole, że dupy już nasmarowane hehe Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Przegrał ktoś kiedyś dwa finały pod rząd? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Morata tłuk zabrał 2 artystę Jamalowi i być może zawodnika turnieju 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Jak Hiszpania to wygra to de la Fuente jest jakims geniuszem na miare Guardioli. Masa sredniakow jak Cucurella, dziadki jak Navas czy Carvajal, odpady jak Laporte z Arabii, bekowy Morata, niespelniony Olmo. Nawet sami Hiszpanie nie wierzyli w ta druzyne. Ciezko wygrac Euro Rodrim i Wonderkidami a jednak mozna i to grajac piekny futbol Czy Szpaku pojebal Lando Norrisa z Gavim? XDDDDD Cytuj
Shankor 1 617 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Kane już zszedł, teraz niech zdejmą Moratę i będzie się działo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi