Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca No bywa xD Tłumaczenie na tyle zaskakujące, że Cie dodam później. 1 Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Albanscy kibice, którzy trzymali te czarne folie wyglądali jak by mięli w rękach worki na smieci. Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca OMFG, dobra asysta z tego autu xDDD Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca O chuj XDDDDDD Co te makaroniary XDD Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Ciekawe czy został pobity rekord w najszybszej strzelonej bramki? Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Brawa makaroniarze, zjebaliscie typerka 1 Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Spoko, ze od razu 50 osób nie trafi wyniku Cytuj
Butt 3 433 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Ja chyba dałem 2:1, więc jest nadzieja. Cytuj
Pix 917 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Albania pokonała potężną Polskę, więc wiedziałem, że nie można ich lekceważyć. Teraz tylko poproszę gol Włochów i można się rozejść Cytuj
kudlaty88 492 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Chyba mam swietny myk na zarobienie dobrej kasy. Sprawdzić jak forumek typuje i u buka obstawić zupełnie inne wyniki. Cytuj
bartiz 1 623 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Teraz, kudlaty88 napisał(a): Chyba mam swietny myk na zarobienie dobrej kasy. Sprawdzić jak forumek typuje i u buka obstawić zupełnie inne wyniki. Tak tylko nie słuchaj tego co wczoraj stawiał na Szkocję Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Szkoda, ze transmisja hawk eye ma jakichś randomowych komentatorów Cytuj
Pix 917 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca I proszę już przez 80 minut nic nie strzelać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi