Hubert249 4 279 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Jednak białas, pewnie Polak Czytasz i oglądasz to co wklejasz, czy po prostu wrzucasz linki jak Yeti? XD Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nawałka miał Mączyńskiego, Probierz ma Romańczuka. Nawałka miał Pazdana, Probierz ma Salamona. Nawałka miał Kapustkę, Probierz ma Urbańskiego. Nawałka wygrał pierwszy mecz na Euro, Probierz... zobaczymy za dwie godziny. Z jednej strony miałem bez ciśnienia podchodzić, ale się nie da, od samego rana już mnie nosi. Sam skład - bardzo fajny, wreszcie koniec murarki. Przegramy? Trudno, ale chociaż zagrajmy fajną piłkę, a nie tą z Kataru. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 3 minuty temu, lukas_k96 napisał(a): Nawałka miał Mączyńskiego, Probierz ma Romańczuka. Nawałka miał Pazdana, Probierz ma Salamona. Nawałka miał Kapustkę, Probierz ma Urbańskiego. Nawałka wygrał pierwszy mecz na Euro, Probierz... zobaczymy za dwie godziny. Z jednej strony miałem bez ciśnienia podchodzić, ale się nie da, od samego rana już mnie nosi. Sam skład - bardzo fajny, wreszcie koniec murarki. Przegramy? Trudno, ale chociaż zagrajmy fajną piłkę, a nie tą z Kataru. Dla kibica fajnie, ale jak będzie 1:6 nie bądźmy zdziwieni... Cytuj
Mani 686 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Czy Holandię będziemy niczym Argentynę prosić by już więcej nie strzelali? Jakie wasze typy w tym temacie? Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Teraz, Mani napisał(a): Czy Holandię będziemy niczym Argentynę prosić by już więcej nie strzelali? Jakie wasze typy w tym temacie? Patrząc na skład to chcemy ich przecież zaatakować od 1 minuty xD. No zobaczymy, nie mam oczekiwań, niech nas zaskoczą. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca (edytowane) Panowie ale na spokojnie w czasie meczy, żeby o was też nie robili reportażu jak o Radku z Olsztyna Edytowane 16 czerwca przez tedi007 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Z jednej strony chcę żeby pokazali, że za robercikiem nikt normalny by nie zapłakał, z drugiej tradycja trzech meczy zobowiązuje. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nie, no chłopaki Ake i Van Dijk jak najbardziej do przejścia przez Adasia. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Potężny Borek i Podoliński na stanowisku komentatorskim Cytuj
drozdu7 2 808 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Mam przeczucie że będzie zwycięski remis. Do boju ! Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ehh dopiero do domu jade i zanim dotre to bedzie koncowka 1 polowy, juz kiedys sie tak w zyciu spieszylem na walke Goloty xD dzisiaj podejrzewam bedzie podobny scenariusz Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Depay chyba myśli, ze to finał NBA 1 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Zajebiscie ze transmisja się wysypała Cytuj
suteq 183 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Hahaha, strona tvp leży, oglądam na zewnętrznym streamie xDD Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca TVp zdechlo, za pisu nadawalo jak z nut. Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Bez Frankiego Holandia gra jeszcze szybciej xD. Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 16 czerwca Autor Opublikowano 16 czerwca Teraz, wojtas011 napisał(a): Strims.top też leży Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca U mnie niebo gotowe do płaczu ze śmiechu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi