Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Może do piątku Austria straci formę Sędzia chyba postawił na Francje bo takiego ewidentnego rogu nie dać to ja nie wiem
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Może do piątku Austria straci formę Sędzia chyba postawił na Francje bo takiego ewidentnego rogu nie dać to ja nie wiem Tam chyba musial byc spalony, bo róg ewident
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze No mozemy dostac na cipe od Austrii nie ma co mowic. Ale to dobrze, bo mamy na forum wielu fanow bohaterskich porazek
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Ten klimacik z bębnami na trybunach mi się kojarzy ze starymi PESami!
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze 3 minuty temu, schabek napisał(a): No mozemy dostac na cipe od Austrii nie ma co mowic. Ale to dobrze, bo mamy na forum wielu fanow bohaterskich porazek a co ma jedno do drugiego? styl gry "obrone częstochowy" i cały mecz na własnej połowie, licząc tylko na to, że nic nie wpadnie to oczywiście ma 100% skuteczność?
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Mokambe pizdo mam cie na kapitanie w fantsy lidze. No nie mozna tak pudłować
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze przeszedł do realu i zapomniał jak sie w bramke trafia, będzie jović