pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca I chyba po meczu w te dwie minuty xdddd Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Dziwne, ze gospodarze graja dopiero teraz Pięknie pod typerka Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca O jezu jaka szmatę dostali xDDDD Podoba mi się ten meczyk. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ten spalony xD jakby turek mial mniejsze stopy to by nie bylo Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Wynik z typerka, więc Panie sędzia, kończ już ten mecz. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Akurat dałem 1-1 m d r. Ale patrząc na mecz, tak sobie myślałem... Nie wiem, co myślałem, stawiając na ten remis lol. Gruzja to ekipa z innej półki, awansowana na Euro symbolicznie przez dopingowy system (ludzie mówią tak o Polsce - no nie do końca, Polska była dopingowo wrzucona systemem do baraży, ale te baraże musiała jednak wygrać z najsilniejszą ekipą która nie awansowała!). No i wygląda jak z innej półki. Albo przynajmniej, wyglądała, bo po utracie bramki to kurczę zaczęli grać... Co ciekawe, Gruzja była w eliminacjach rozstawiona wyżej niż Turcja hehe. I Słowacja. Ale te dwie ekipy zagrały dobre eliminacje. Gruzja zajęła czwarte miejsce na 5 ekip i pokonała tylko Cypr, po prostu ktoś z tej półki musiał mieć awans przez ten rozdawniczy system. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Tylko co to zmienia z jakiej sa półki skoro teraz grają fajną piłke i dobrze się ten mecz ogląda? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie no, do 1-0 to grali jak tło, nie widziałem szans. ALE w trakcie pisania tego komenta sytuacja stała się DYNAMICZNA. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca starsi kibice pamietaja jak bracia Arweladze ojebali polaczkow 3-0 w latach 90tych Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Sedzia koncz juz, i odwolaj druga polowe Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Czasem mi się takie mecze w PESie zdarzały, ale rzadko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi