Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Pięknie do typerka, pada deszcz, wystarczy tych staran 1 Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca W końcu adidas zrobił fajna piłkę do ładowania z dystansu, na poprzednich turniejach to była rzadkość Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca To Ronaldo dzisiaj kilka pajeczyn ściągnie. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Bramkarz Gruzji chyba też w typerku 2:1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Hahahah spierdalaj kebabie jebany nie wierzę Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Jako komisja kontroli gier i zakładów nie uznaje tej bramki Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Mieli szczescie turasy. Ale by bylo smiesznie jakby pozniej zabraklo tej jednej bramki gruzinom ktora sprezentowal bramkarz na koniec. Teraz, Bartg napisał(a): Nigdy więcej kebaba Tylko polski kebab Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Kurde i po co ta trzecia bramka? Stawiałem w typerku 2:1... 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie mógł tego sędzia po rogu zakończyć? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca pov: kiedy w typerku 4ty mecz z rzedu na czerwono 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Kiedy Turcy strzelili na 3:1 pomyślałem sobie: o, ciekawe jaki wynik wytypowałem. Wchodzę, patrzę, że 3:1. Od razu humor się poprawił Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 41 letni Pepe na środku obrony, nie mają nikogo lepszego na tej pozycji Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Szpaku fristajluje z Leao jak swego czasu z Puyolem, a Kaziu mu wtóruje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi