SnoD 2 319 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca No źle to wygląda w wykonaniu Czechów. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 39 minut temu, Sep napisał(a): 41 letni Pepe na środku obrony, nie mają nikogo lepszego na tej pozycji W Portugalii każda pozycja jest mocno kontrowersyjna, nawet Cristiano Ronaldo. Ludzie spodziewali się młodych Goncalo Inacio i Antonio Silvy, ale Pepe to nic złego - również należy do najlepszych stoperów ligi portugalskiej, nie ma jakiegoś konsensusu. W LM każdy widział przeciwko Arsenalowi, że Pepe jest w dobrej formie i nie wygląda na swój wiek. Pepe i Cristiano Ronaldo 3 razy byli w oficjalnej jedenastce Euro (Cristiano nawet wcześniej, bo zaczynając w 2004!). Ciekawe czy któryś pobije rekord i walnie czwarty raz. Nikt inny z obecnych graczy nie ma więcej niż jednego. Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca (edytowane) 7 minut temu, Tokar napisał(a): Liąliąliąliąlią https://pl.bab.la/wymowa/portugalski/leon Darek się przygotował tylko nie to słowo, chyba że Leao tak samo Edytowane 18 czerwca przez tjery Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 7 minutes ago, Tokar said: Liąliąliąliąlią Żeby było śmieszniej to praktycznie poprawna wymowa po portugalsku Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca https://pl.bab.la/wymowa/portugalski/leão Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Śmiesznie będzie jak skończy sie 0:0. Jakie padolino Lią Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Czesi dobry cosplay polskiej repry z silnym przeciwnikiem. Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ciekawe czy będzie pierwszy mecz, w którym obrona Częstochowy dowiezie 0:0 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Słabe to było, zwłaszcza ze godzinę wczesniej była taka szalona końcówka kebabów z gruzinami. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Wybijanka i dawaj na Schicka, chuj że jest kryty przez czterech. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ale beznadziejnie nadal graja jedni i drudzy, 3:1 to tu nie będzie Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ronaldo zaskoczony, że nie tak łatwo strzelać jak kozojebcom na pustyni. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 35 minut temu, Bartg napisał(a): Śmiesznie będzie jak skończy sie 0:0. Jakie padolino Lią Ja obstawiłem 0:0 także daj boze taka nudę do końca Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 4 minuty temu, maciucha napisał(a): Ja obstawiłem 0:0 także daj boze taka nudę do końca ufff no to teraz 2 dla Portugalii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi