darkos 4 317 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Dobrze ze nie mam TVP tylko lece na streamie który co 5 minut sie wyjebuje. To przynajmniej bramek nie widze. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Zalewskiemu chyba dyscypliny się pomyliły z rugby. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Skandal, austriak nie amputował sobie ręki. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Póki co najwolniejszy mecz mistrzostw , jedni i drudzy chodzą jakby za karę Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jesteśmy frajerami, znowu... smutek, bo liczyłem, że wyjdzie z ofensywnymi w środku, a nie Sliżem i Piotrowskim, co rozgegrać to mogę w Fifie na amatorze. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Teraz, Wojtas1986 napisał(a): Póki co najwolniejszy mecz mistrzostw , jedni i drudzy chodzą jakby za karę Czyli dla naszych to środowisko naturalne mogo wygrać jeszcze xd Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jak do przerwy będzie 0:2, to czuję że lewy już nie wejdzie bo i tak nie będzie czego ratować. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka. A ja nie rozumiem jak Polacy mogą się nabierać, że u tych patałachów coś się zmieni, a no tak prawie wygrali z Holandia Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Mocny pressing, autria nie wie co się dzieje Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Nie jestem trenerem ale mi się wydaje że z Moderem i Urbańskim/Szymańskim mielibyśmy chociaż szansę dłużej się przy niej utrzymać Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Szczesny znowu bedzie zawodnikiem meczu naszych Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca (edytowane) Robercik chce żeby Miła wszedł na boisko xD Jednak nie, grają tylko w głuchy telefon. Edytowane 21 czerwca przez mitra Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Panowie, (bo pań tu nie uświadczysz?) jest źle. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Lewy wejdzie na karnego z Francją przy 0:3. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca A czy kiedyś po 2000 było dobrze, nie licząc wpadki w 2016? Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca (edytowane) Pistolero Edytowane 21 czerwca przez tedi007 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca i gdzie sa teraz hejterzy Krzyska Piatka? 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi