Starh 3 170 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ten sędzia...... nie no dawno czegoś takiego nie widziałem Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jeszcze podyktuje Austriakom karnego z dupy... Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Austriacy to widzą i już grają bez gwizdka xD Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ten Dawidowicz to wygląda jak Maniak Gaming bez zarostu Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ten mucin z Austrii to Kanye West przecież Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Polscy ponad 30 minut bez utraty bramki Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Czy zachowanie takiego sędziego, który faworyzuje ałstryjaków są jakieś konsekwencje od odpowiedzialnych organów sędziowskich w tym przypadku UEFA? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Wymiana kilku podanie przerasta możliwości tych drużyn. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Dawidowicz do boxu, Moder i lewy na boisko i robimy ich nawet z ta coorva na gwizdku 2 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca 32 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka. 15 minut temu, drozdu7 napisał(a): Mówiłem kurwa że Piatek odpali pistolety 2 2 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Czemu nie grają na Frankowskiego, cały czas sygnalizuje czystą pozycję a oni go nie widzą. Ładny strzał ziela Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Blisko, jebaniutki jak mało brakowało. Bardzo dobry wolny. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Dobra, to już nie jest śmieszne z tym streamem. Banda niedorajdów. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Austria dzisiaj zaskakuje negatywnie, są do pykniecia, większość drużyn co przegrywa na starcie odrabia i wygrywa, może się uda, liczę na zmiany Modera, Urbanskiego i Lewego. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca No może z 15 minut obejrzałem, niech Kurski wraca. 1 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Teraz, Figaro napisał(a): Dobra, to już nie jest śmieszne z tym streamem. Banda niedorajdów. Znowu powiedzą że atak DDOS. A chujom się nie chciało zainwestować w serwery. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ja z kablówki cyfry oglądam oldschool xD Cytuj
Rash 240 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Sędzia chuj.Piotrowski pierwszy do zmiany. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Ja z anteny co mam na dachu bloku, nic nawet lekko nie przycięło. W VOD to od jutra Copa America wiec mam nadzieje ze nie bedzie pyty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi