Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 138,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ktokolwiek stawiał "gole Lukaku odwołane przez VAR" na króla strzelców to kurde jako jedyny miał nosa.

Opublikowano

Jest hattrick Lukaku w nieuznancyh golach 

Opublikowano

Przypomniało mi się, że ktoś dał Trossarda na króla strzelców. Myślę, że u buków jest gdzieś pomiędzy Halaandem a Janem Bednarkiem.

Opublikowano

Kurwa, ten spalony to jakieś kuriozum xd

Var pomału staje się parodią samego siebie. 

O grubość szczepionki.

Opublikowano

Czy był jakikolwiek mecz Rumunii gdzie nie był wspominany Maradona Karpat? ;)

Opublikowano

Świetne jakosciowo te koszulki Adidasa, wyglądają od 15 minuty jakby wyszli spod prysznica 

FB_IMG_1719088317327.jpg

Opublikowano

Jebać typerka, trzymam kciuki na gola cyganów w doliczonym i fioletowy ryj Kevina.

Opublikowano
2 minutes ago, Tokar said:

Jebać typerka, trzymam kciuki na gola cyganów w doliczonym i fioletowy ryj Kevina.

Niestety rudy miał inne plany

Opublikowano

Okej, typerek też może być.

Koszulki jomy też dobre, młody Hagi 5 minut na boisku i ma już wywietrznik na boku.

Opublikowano

I 3 punkty na zakonczenie dnia do typerka, teraz czas na eldena bozego.

Opublikowano

Bardzo ciekawa sytuacja w grupie. Wszyscy po 3pkt przed ostatnia kolejką. Fajnie, będą emocje :)

Opublikowano

Jak siadły 3pkt to okazuje się, że to najpopularniejszy typ, a spierdalajcie 

Opublikowano

TEN gol mi zwalił 9/9 dzisiaj :/ jak oni z tego zrobili gola

image.png.c5f0f43d7f68b730688996051f0880b1.png

Opublikowano

Jest gdzieś dobrze pokazana drabinka i jak ewentualnie będzie wyglądać faza pucharowa? Bo niektóre drużyny mogą kalkulować z którego miejsca bardziej się opłaca wyjść. Wiem tylko, że Hiszpania i Portugalia bez względu na wynik wychodzą z 1.

Opublikowano
1 minute ago, Zwyrodnialec said:

Jest gdzieś dobrze pokazana drabinka i jak ewentualnie będzie wyglądać faza pucharowa? Bo niektóre drużyny mogą kalkulować z którego miejsca bardziej się opłaca wyjść. Wiem tylko, że Hiszpania i Portugalia bez względu na wynik wychodzą z 1.

Pierwszy post w typerze, ale trzeba samemu podstawić zespoly

Opublikowano

Szybki fakt - po drugiej serii gier 23 na 24 drużyny wciąż mają szanse na awans do fazy pucharowej.

received_844433123768844.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, Bartg napisał(a):

Szybki fakt - po drugiej serii gier 23 na 24 drużyny wciąż mają szanse na awans do fazy pucharowej.

received_844433123768844.jpeg

W 2018 na mistrzostwach świata było 12