Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Ktokolwiek stawiał "gole Lukaku odwołane przez VAR" na króla strzelców to kurde jako jedyny miał nosa.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Przypomniało mi się, że ktoś dał Trossarda na króla strzelców. Myślę, że u buków jest gdzieś pomiędzy Halaandem a Janem Bednarkiem.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Kurwa, ten spalony to jakieś kuriozum xd Var pomału staje się parodią samego siebie. O grubość szczepionki.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Czy był jakikolwiek mecz Rumunii gdzie nie był wspominany Maradona Karpat?
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Świetne jakosciowo te koszulki Adidasa, wyglądają od 15 minuty jakby wyszli spod prysznica
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Jebać typerka, trzymam kciuki na gola cyganów w doliczonym i fioletowy ryj Kevina.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze 2 minutes ago, Tokar said: Jebać typerka, trzymam kciuki na gola cyganów w doliczonym i fioletowy ryj Kevina. Niestety rudy miał inne plany
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Okej, typerek też może być. Koszulki jomy też dobre, młody Hagi 5 minut na boisku i ma już wywietrznik na boku.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Dawac akordeony bramke jedna chociaż do typerka Nosz kurwa mocniej
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze I 3 punkty na zakonczenie dnia do typerka, teraz czas na eldena bozego.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Bardzo ciekawa sytuacja w grupie. Wszyscy po 3pkt przed ostatnia kolejką. Fajnie, będą emocje
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Jak siadły 3pkt to okazuje się, że to najpopularniejszy typ, a spierdalajcie
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Teraz już rozumiem powiedzenie Polska Węgry dwa bratanki. Jako jedyne drużyny mają 0 punktów.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Jest gdzieś dobrze pokazana drabinka i jak ewentualnie będzie wyglądać faza pucharowa? Bo niektóre drużyny mogą kalkulować z którego miejsca bardziej się opłaca wyjść. Wiem tylko, że Hiszpania i Portugalia bez względu na wynik wychodzą z 1.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze 1 minute ago, Zwyrodnialec said: Jest gdzieś dobrze pokazana drabinka i jak ewentualnie będzie wyglądać faza pucharowa? Bo niektóre drużyny mogą kalkulować z którego miejsca bardziej się opłaca wyjść. Wiem tylko, że Hiszpania i Portugalia bez względu na wynik wychodzą z 1. Pierwszy post w typerze, ale trzeba samemu podstawić zespoly
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Szybki fakt - po drugiej serii gier 23 na 24 drużyny wciąż mają szanse na awans do fazy pucharowej.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze 3 godziny temu, Bartg napisał(a): Szybki fakt - po drugiej serii gier 23 na 24 drużyny wciąż mają szanse na awans do fazy pucharowej. W 2018 na mistrzostwach świata było 12
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Nasi jako jedyni pozbawili się tej szansy. Kolejny wspaniały sukces polskich kopaczy.
Opublikowano 23 czerwca 202423 cze Jaki oni w tym meczu Szwajcaria - Niemcy zapierdzielają ciekawe jak długo się utrzyma takie tempo spotkania