Donatello1991 1 424 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 2 godziny temu, Sep napisał(a): Co w z tym Bułką. Koleś w wielu w meczach zachował czyste konto, ale było to spowodowane też tym że nie miał co robić, pomagały mu słupki/poprzeczki, pomagali wybijający piłkę koledzy. Fakt obronił dwa karne w jednym meczu, miał też inne dobre interwencje, ale też w wielu sytuacjach potrafi się dziwnie zachować. Nie oglądałem wszystkich meczy Nicei, niektóre tylko ze skrótów, więc mogę się mylić. Zagrał dopiero pierwszy pełny sezon w karierze i często mi wyrokować czy to jest bramkarz na lata w kadrze. Fakt można by go dzisiaj sprawdzić, ale nie wiem czy by mu to wyszło na dobre. Lepiej sprawdzić i żałować. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Dosłownie każdy wynik sprawi, że i tak bramkarz będzie naszym bohaterem, jak co turniej będzie podjarka, co oni to nie wyciągnęli xD. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca (edytowane) My juz na stadionie Zdjecie uefa hospotality jako pierwsze, bede pozniej aktualizowal ten post Edytowane 25 czerwca przez Welna 3 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Wizyta na Signal Iduna Park? Zazdroszczę. Płacenie za oglądania reprezentacji? Współczuję. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Skład Polski: Skorupski - Bednarek, Dawidowicz, Kiwior - Frankowski, Zieliński, Moder, S. Szymański, Zalewski - Urbański, Lewandowski Skład Francji: Maignan - Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez - Kante, Tchouameni, Rabiot - Dembele, Barcola, Mbappe Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca mam nadzieje moi drodzy ze dzisiaj o 18 bedziecie ogladali dobry mecz czyli Holandia - Austria Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 13 minutes ago, Il Brutto said: mam nadzieje moi drodzy ze dzisiaj o 18 bedziecie ogladali dobry mecz czyli Holandia - Austria Złoty mecz w typerku > jakieś randomy 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Ciekawe czy TVP Sport znowu się zesra po dwóch minutach. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Tyle osób dało na ZŁOTY MECZ, że aż chyba mi się bardziej opłaci jak Polska nie przegra hehe. Ale no faktycznie trudno sobie to wyobrazić. Mbappe na pewno już żyłka pęka, że nie ma gola na liczniku, remis specjalnie im nic nie daje, wychodzą pierwszą jedenastką. Polska moim zdaniem nie gra tak źle jak wszyscy mówią, ale murować pewnie nie będzie, a bez murowania ciężko będzie o jakikolwiek wynik chyba. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Skład świadczy o tym, że będzie dzisiaj +5 bramek w meczu. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Ciekawe czy stream na TVP Sport znowu się zesra :p Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Wy naprawdę nie znacie strims.in w 2024 r. ? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Mam nadzieje ze bułka wejdzie w drugiej połowie Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca To nie hokej ani mecz towarzyski żeby zmieniać bramkarza w trakcie bez potrzeby. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca To ile goli strzeli dziś najlepszy polski piłkarz w historii? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): To ile goli strzeli dziś najlepszy polski piłkarz w historii? Żadnego, ponieważ Igor Sypniewski nieodwołalnie zakończył karierę. 1 Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Kounde tak nas lekceważy że w kapeluszu gra Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Teraz, drozdu7 napisał(a): Kounde tak nas lekceważy że w kapeluszu gra Ale nie ma dzisiaj torebki Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Drużyna narodowa Wybrzeża Kości Słoniowej gra o coś, czy luzik? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi