Czoperrr 5 158 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 3 minutes ago, pawelgr5 said: Matthias Bohreck Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quantum Flux 156 Opublikowano 14 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 czerwca Haha patrzę w typerek i znalazł się jeden orzeł co postawił na wygraną Szkotów. Patrzę co to za specjalista i okazuje się, że to Spoiler kurwa ja 12 Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Dobra ale strzelcie ta czwarta, żeby nikomu nie weszło Danke schon, dobrze ze niektórzy zmienili krola strzelców z Fullkruga 2 Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca No Quantumowi nie weszło na pewno 2 Cytuj
bartiz 1 623 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 5 minut temu, Bartg napisał(a): Dobra ale strzelcie ta czwarta, żeby nikomu nie weszło Danke schon, dobrze ze niektórzy zmienili krola strzelców z Fullkruga Halo halo moje 4-1 ciągle w grze Cytuj
BRY@N 1 522 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca U nas Orły to by taka piłkę trzy razy z nogi na nogę przekładali a tu ładnie bez przyjęcia Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 15 minutes ago, Quantum Flux said: Haha patrzę w typerek i znalazł się jeden orzeł co postawił na wygraną Szkotów. Patrzę co to za specjalista i okazuje się, że to Reveal hidden contents kurwa ja szkocki patriota widzę Szkotom trzeba oddać że robią dobrą na myszach pędzoną i umią się bawić 1 Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Jezus maria jaki pogrom. E: wygląda jak spalony. Cytuj
Tokar 8 271 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Ja bym się na miejscu somsiada tak nie cieszył. Nikt kto tak nakurwia od początku nie jest w stanie dowieźć do końca Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Fullkrug jednak król strzelców A jednak nie Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Pamiętam jak po 2002, dzieci sobie robiły fryzurę "na Ronaldo". Strach się bać wszystkich zębów, jakie polecą, gdy królem strzelców zostanie Fullkrug. Cytuj
Butt 3 433 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 3 minuty temu, Bartg napisał(a): Fullkrug jednak król strzelców A jednak nie W razie czego to mi go nie zmienisz, c'nie? Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Jestem nieprzekupny jak fundusz sprawiedliwości Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Borkowi sie morda caly mecz nie zamyka. Uwielbiam tan polski komentarz. Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 3 minuty temu, Tokar napisał(a): Ja bym się na miejscu somsiada tak nie cieszył. Nikt kto tak nakurwia od początku nie jest w stanie dowieźć do końca W sumie to dosłownie ostatnie Euro tak wyglądało, że Włochy wygrały wszystkie mecze w eliminacjach, wygrały w meczu otwarcia 3-0 z Turcją po podobnej dominacji na boisku jak dziś, wygrali wszystkie mecze do zera w grupie, i potem wygrali wszystko dalej i zostali mistrzami Europy. Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Taki jest polski styl komentowania, kiedyś o tym opowiadał chyba Smokowski, że jak komentujesz lige polska, to przez pol meczu sie tak bardzo nic nie dzieje, że gadasz cokolwiek. Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Pamiętam jak dziś, był piątek, 11 czerwca, godzina 21. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi