Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 138,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Haha patrzę w typerek i znalazł się jeden orzeł co postawił na wygraną Szkotów. Patrzę co to za specjalista i okazuje się, że to

Spoiler

kurwa ja :kekw:

Opublikowano

Dobra ale strzelcie ta czwarta, żeby nikomu nie weszło 

Danke schon, dobrze ze niektórzy zmienili krola strzelców z Fullkruga :kekw:

Opublikowano

Pięknie w okienko:obama:

Opublikowano
5 minut temu, Bartg napisał(a):

Dobra ale strzelcie ta czwarta, żeby nikomu nie weszło 

Danke schon, dobrze ze niektórzy zmienili krola strzelców z Fullkruga :kekw:

Halo halo moje 4-1 ciągle w grze :problem:

Opublikowano
15 minutes ago, Quantum Flux said:

Haha patrzę w typerek i znalazł się jeden orzeł co postawił na wygraną Szkotów. Patrzę co to za specjalista i okazuje się, że to

Reveal hidden contents

kurwa ja :kekw:

szkocki patriota widzę ;)  Szkotom trzeba oddać że robią dobrą na myszach pędzoną i umią się bawić 

Opublikowano

Ja bym się na miejscu somsiada tak nie cieszył. Nikt kto tak nakurwia od początku nie jest w stanie dowieźć do końca :nosacz3:

Opublikowano

Pamiętam jak po 2002, dzieci sobie robiły fryzurę "na Ronaldo". Strach się bać wszystkich zębów, jakie polecą, gdy królem strzelców zostanie Fullkrug.

Opublikowano
3 minuty temu, Bartg napisał(a):

Fullkrug jednak król strzelców 

A jednak nie 

W razie czego to mi go nie zmienisz, c'nie? :nosacz3:

Opublikowano

Borkowi sie morda caly mecz nie zamyka. Uwielbiam tan polski komentarz.

Opublikowano
3 minuty temu, Tokar napisał(a):

Ja bym się na miejscu somsiada tak nie cieszył. Nikt kto tak nakurwia od początku nie jest w stanie dowieźć do końca :nosacz3:

W sumie to dosłownie ostatnie Euro tak wyglądało, że Włochy wygrały wszystkie mecze w eliminacjach, wygrały w meczu otwarcia 3-0 z Turcją po podobnej dominacji na boisku jak dziś, wygrali wszystkie mecze do zera w grupie, i potem wygrali wszystko dalej i zostali mistrzami Europy.

Opublikowano

Taki jest polski styl komentowania, kiedyś o tym opowiadał chyba Smokowski, że jak komentujesz lige polska, to przez pol meczu sie tak bardzo nic nie dzieje, że gadasz cokolwiek. 

Opublikowano

Pamiętam jak dziś, był piątek, 11 czerwca, godzina 21.