Opublikowano 25 czerwca 202425 cze 6 minutes ago, Tokar said: Niestety Dania-Serbia też straszna sraka. Za takie granie to się powinno całą grupę dyscyplinarnie wyjebać z turnieju. Chociaż Swiecicki na komentarzu to przyjemniej dla ucha
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Tak to jest przy 24 zespołach. Można sobie kalkulować i grać na 3 remisy bo przecież pewnie wyjdzie się z grupy a potem sie zobaczy . No ale nic się z tym nie zrobi.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze 3 minuty temu, Bartg napisał(a): W meczu Dania Serbia sie minuty zawiesiły na 70:23 chciałem to zobaczyć i nie zdążyłem przełączyć, to by była największa cielawostka tego nudnego dwumeczu
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze 10 minut temu, Bartg napisał(a): W desperacji nawet Palmer na boisku Ta druga połowa i tak wygląda nieźle, Słowenia nie istnieje w ofensywie.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze No przeceniłem mocno skłonność drużyn w ostatniej kolejce do rzucania się ofensywnie w desperacji. To już Polska grająca o nic więcej stworzyła, nie żeby wiele.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Matko bosko, ale to paździerze były wieczorne. Szkoda, że wchodzi taka Dania czy Słowenia kosztem Chorwacji.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Ta reprezentacja Anglii to takie odzwierciedlenie Manchesteru United, wielkie oczekiwania, trener Bóg, potężne nazwiska a na końcu cumming na ryj zamiast "its coming home"
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Jaki trener bóg? Southgate'a to tam grillują po każdym meczu. Chyba tylko na ostatnich MŚ gdzie odpadli już w ćwierćfinale nie mieli pretensji bo grali dobrze. On się ratuje tylko tym półfinałem w 2018 i poprzednim Euro, które i tak zjebał w finale. Obrzucali go kubkami po meczu
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Jeszcze odnośnie zainteresowania euro/mundial to robotę zawsze robił jakiś chwytliwy kawałek z fajnym teledyskiem
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Z ciekawostek typerkowych najpopularniejszy final, czyli Francja Niemcy nie jest możliwy Francja zajmujac drugie miejsce trafila do drabinki z Niemcami, Portugalia czy Hiszpania, więc jakies 75% typow na sklad finału poszlo sie jebac. Dzieki zabojady za nic.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze 11 godzin temu, Il Brutto napisał(a): oczywiscie angole znowu latwa drabinka Na dzień dobry mogą dostać Holandię, a jak jakoś się doturlają do karnych i przyfarcą, to w 1/4 brutalnie wyjaśni ich młoda gniewna squadra azzura
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Godzinę temu, Bartg napisał(a): Z ciekawostek typerkowych najpopularniejszy final, czyli Francja Niemcy nie jest możliwy i to wszystko dzięki POTĘŻNEJ POLSCE
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Southgate w desperacji, skoro wczoraj weszli nawet Palmer i Gordon (beznadziejne mecze Fodena i Saki, ale ten drugi i tak zagrał 88 minut), nie to, że cokolwiek to w ich grze zmieniło. Gallagher zamiast TAA zagrał jeszcze gorzej, Mainoo który go zastąpił to też absolutnie jeszcze nie gracz na wygrywanie meczy na tym poziomie.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze 2 hours ago, Bartg said: Z ciekawostek typerkowych najpopularniejszy final, czyli Francja Niemcy nie jest możliwy Francja zajmujac drugie miejsce trafila do drabinki z Niemcami, Portugalia czy Hiszpania, więc jakies 75% typow na sklad finału poszlo sie jebac. Dzieki zabojady za nic. U mnie Niemcy - Anglia ale wątpię że ci paralitycy zajdą tak daleko.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Spokojnie panowie z ta Anglia. Taki sklad powinien ogarnac final z tej strony drabinki nawet bez trenera, rozkreca sie. Przypominam ze Argentyna przegrala z Arabia i nawet z nami meczyla bule dlugimi fragmentami
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Dania wyprzedziła Słowenię w tabeli grupy C dzięki... żółtej kartce pokazanej asystentowi trenera Słowenii, Milivoje Novakovicowi. Obie drużyny miały równy bilans punktów, różnicy bramek, strzelonych goli i żółtych kartek pokazanych zawodnikom.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze O a ja czytałem że tutaj decydował w ostateczności ranking kwalifikacji do euro, gdzie Dania była wyżej.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Zenada, siedza w jednym kraju, graja w jednej grupie. Zebrac ich bez kibicow na karne i byloby rozstrzygniete normalnie. Wiem ze to sci-fi co napisalem ale takie przepychanie bo jest ranking kwalifikacji euro jest totalnie z dupy.