Bartg 5 476 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 6 minutes ago, Tokar said: Niestety Dania-Serbia też straszna sraka. Za takie granie to się powinno całą grupę dyscyplinarnie wyjebać z turnieju. Chociaż Swiecicki na komentarzu to przyjemniej dla ucha Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Widzę, że szlagiery w grupie gównogrania. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca W desperacji nawet Palmer na boisku Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Tak to jest przy 24 zespołach. Można sobie kalkulować i grać na 3 remisy bo przecież pewnie wyjdzie się z grupy a potem sie zobaczy . No ale nic się z tym nie zrobi. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca W meczu Dania Serbia sie minuty zawiesiły na 70:23 Cytuj
amarok 13 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 3 minuty temu, Bartg napisał(a): W meczu Dania Serbia sie minuty zawiesiły na 70:23 chciałem to zobaczyć i nie zdążyłem przełączyć, to by była największa cielawostka tego nudnego dwumeczu Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 10 minut temu, Bartg napisał(a): W desperacji nawet Palmer na boisku Ta druga połowa i tak wygląda nieźle, Słowenia nie istnieje w ofensywie. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca No przeceniłem mocno skłonność drużyn w ostatniej kolejce do rzucania się ofensywnie w desperacji. To już Polska grająca o nic więcej stworzyła, nie żeby wiele. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Matko bosko, ale to paździerze były wieczorne. Szkoda, że wchodzi taka Dania czy Słowenia kosztem Chorwacji. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Po dzisiejszym dniu -1 w typerze. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Ta reprezentacja Anglii to takie odzwierciedlenie Manchesteru United, wielkie oczekiwania, trener Bóg, potężne nazwiska a na końcu cumming na ryj zamiast "its coming home" Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Jaki trener bóg? Southgate'a to tam grillują po każdym meczu. Chyba tylko na ostatnich MŚ gdzie odpadli już w ćwierćfinale nie mieli pretensji bo grali dobrze. On się ratuje tylko tym półfinałem w 2018 i poprzednim Euro, które i tak zjebał w finale. Obrzucali go kubkami po meczu Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Jeszcze odnośnie zainteresowania euro/mundial to robotę zawsze robił jakiś chwytliwy kawałek z fajnym teledyskiem Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Z ciekawostek typerkowych najpopularniejszy final, czyli Francja Niemcy nie jest możliwy Francja zajmujac drugie miejsce trafila do drabinki z Niemcami, Portugalia czy Hiszpania, więc jakies 75% typow na sklad finału poszlo sie jebac. Dzieki zabojady za nic. 2 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 11 godzin temu, Il Brutto napisał(a): oczywiscie angole znowu latwa drabinka Na dzień dobry mogą dostać Holandię, a jak jakoś się doturlają do karnych i przyfarcą, to w 1/4 brutalnie wyjaśni ich młoda gniewna squadra azzura Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Godzinę temu, Bartg napisał(a): Z ciekawostek typerkowych najpopularniejszy final, czyli Francja Niemcy nie jest możliwy i to wszystko dzięki POTĘŻNEJ POLSCE 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Southgate w desperacji, skoro wczoraj weszli nawet Palmer i Gordon (beznadziejne mecze Fodena i Saki, ale ten drugi i tak zagrał 88 minut), nie to, że cokolwiek to w ich grze zmieniło. Gallagher zamiast TAA zagrał jeszcze gorzej, Mainoo który go zastąpił to też absolutnie jeszcze nie gracz na wygrywanie meczy na tym poziomie. Cytuj
Czoperrr 5 131 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 2 hours ago, Bartg said: Z ciekawostek typerkowych najpopularniejszy final, czyli Francja Niemcy nie jest możliwy Francja zajmujac drugie miejsce trafila do drabinki z Niemcami, Portugalia czy Hiszpania, więc jakies 75% typow na sklad finału poszlo sie jebac. Dzieki zabojady za nic. U mnie Niemcy - Anglia ale wątpię że ci paralitycy zajdą tak daleko. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Spokojnie panowie z ta Anglia. Taki sklad powinien ogarnac final z tej strony drabinki nawet bez trenera, rozkreca sie. Przypominam ze Argentyna przegrala z Arabia i nawet z nami meczyla bule dlugimi fragmentami Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Anglia. Ćwierćfinał to max co osiągną 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Dania wyprzedziła Słowenię w tabeli grupy C dzięki... żółtej kartce pokazanej asystentowi trenera Słowenii, Milivoje Novakovicowi. Obie drużyny miały równy bilans punktów, różnicy bramek, strzelonych goli i żółtych kartek pokazanych zawodnikom. 2 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca O a ja czytałem że tutaj decydował w ostateczności ranking kwalifikacji do euro, gdzie Dania była wyżej. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Zenada, siedza w jednym kraju, graja w jednej grupie. Zebrac ich bez kibicow na karne i byloby rozstrzygniete normalnie. Wiem ze to sci-fi co napisalem ale takie przepychanie bo jest ranking kwalifikacji euro jest totalnie z dupy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi