Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 137,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
6 minut temu, Il Brutto napisał(a):

no i Czesi niech wypierdalaja bo to taka gorsza Polska w sumie, i w pilce i w prawdziwym zyciu

O wiele lepiej zarządzane Państwo od nas xDD

Opublikowano

Niezłe ustawki w tej ostatniej rundzie grupowej :reggie:

Opublikowano

Na Mundialu wychodzą dwie drużyny i ostatnio był tylko jeden remis na 16 meczów ostatniej kolejki (nota bene 0-0 Belgii, która przez to odpadła).

Opublikowano

Turcja powinna już mieć ze dwie czerwone nie wiem co ten sędzia odpierdala chyba poszedł przelew od szejkera żeby jakiś kraj muslimski awansował.

Opublikowano

Sędzia meczu Czechów chyba obstawil over 15.5 żółtej kartki po kursie 2137:1

Opublikowano

Rumunski sędzia ładnie rozdaje żółte kartki :kaz:

Opublikowano
5 minut temu, ogqozo napisał(a):

Na Mundialu wychodzą dwie drużyny i ostatnio był tylko jeden remis na 16 meczów ostatniej kolejki (nota bene 0-0 Belgii, która przez to odpadła).

Bo te awanse z 3ciego to idiotyczny pomysł, tak samo jak 24 drużyny na Euro. 

Opublikowano
38 minutes ago, Il Brutto said:

no i Czesi niech wypierdalaja bo to taka gorsza Polska w sumie, i w pilce i w prawdziwym zyciu

Chciałbym żeby Polska była jak Czechy

Opublikowano
25 minut temu, Bartg napisał(a):

Soucek pięknie do typerka. Ronaldo król strzelców :kekw:

Niestety zjebali typerka.

Opublikowano

Kurde no bez jaj, który to już raz 3 pkt zjebane w 90 + x, ostatnio Węgry mi odwaliły numer w +10, a teraz Turki w +4 ... :/. 

Opublikowano

Dzień, w którym skończyły się moje marzenia o wygranej w tej randomowej zabawie.

image.png.80d778fa8af21c4b9e39802bc60124ec.png

Opublikowano

Jebana Turcja nie lezy nawet w Europie wiec typy na jej mecze nie powinny byc podliczane w typerku. Chyba zgoda?