Opublikowano 26 czerwca 202426 cze 6 minut temu, Il Brutto napisał(a): no i Czesi niech wypierdalaja bo to taka gorsza Polska w sumie, i w pilce i w prawdziwym zyciu O wiele lepiej zarządzane Państwo od nas xDD
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Człowiek znowu mądrzejszy, na mundialu trzeba będzie typować ostatnią kolejkę zawsze 1 do 1.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Na Mundialu wychodzą dwie drużyny i ostatnio był tylko jeden remis na 16 meczów ostatniej kolejki (nota bene 0-0 Belgii, która przez to odpadła).
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Turcja powinna już mieć ze dwie czerwone nie wiem co ten sędzia odpierdala chyba poszedł przelew od szejkera żeby jakiś kraj muslimski awansował.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Sędzia meczu Czechów chyba obstawil over 15.5 żółtej kartki po kursie 2137:1
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze 5 minut temu, ogqozo napisał(a): Na Mundialu wychodzą dwie drużyny i ostatnio był tylko jeden remis na 16 meczów ostatniej kolejki (nota bene 0-0 Belgii, która przez to odpadła). Bo te awanse z 3ciego to idiotyczny pomysł, tak samo jak 24 drużyny na Euro.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze 38 minutes ago, Il Brutto said: no i Czesi niech wypierdalaja bo to taka gorsza Polska w sumie, i w pilce i w prawdziwym zyciu Chciałbym żeby Polska była jak Czechy
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze 25 minut temu, Bartg napisał(a): Soucek pięknie do typerka. Ronaldo król strzelców Niestety zjebali typerka.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Kurde no bez jaj, który to już raz 3 pkt zjebane w 90 + x, ostatnio Węgry mi odwaliły numer w +10, a teraz Turki w +4 ... :/.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Dzień, w którym skończyły się moje marzenia o wygranej w tej randomowej zabawie.
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Jebana Turcja nie lezy nawet w Europie wiec typy na jej mecze nie powinny byc podliczane w typerku. Chyba zgoda?
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze Francja - Belgia czarno to widzę Just now, KrYcHu_89 said: Anglia w czepku urodzona Jesteś pewien że sobie poradzą? Ja nie.