Skocz do zawartości

ILL (Team Clout)

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny horror w ujęciu fpp.

:obama: wygląda to niedorzecznie dobrze, aż za dobrze. Niewiele na razie wiadomo, oprócz tego że najpierw ma wyjść na PC (?).

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Te urywki gameplayu wyglądają mi na pre-renderowane. Nie będę zaskoczony jeśli faktyczna rozgrywka będzie wyglądała o wiele gorzej.

Opublikowano

Mam wrażenie że widziałem ten trailer kilka lat temu xD Wygląda jak kolejna gra widmo

Opublikowano

Jak nic oglądałem też to kilka lat temu. Ta akcją z tymi zombie w pokoju przecież to było kiedyś gdzieś pokazywane.

Opublikowano

No było, przy pierwszej zajawce tego tytułu jakies 2 lata temu.

Opublikowano

Tam pod spodem jest napisane, że tylko pierwsza minuta, to realny gameplay, reszta to sam koncept, więc wypada trochę przyhamować.

Opublikowano

No ta, bo te niektóre urywki to stare rzeczy już.

image.thumb.png.10ed67d6a0786ed9a271e49c6aa02ee5.png

Zresztą było te kilka lat temu mówione, że to jakiś projekt kilku studentów czy coś, albo mi się coś przyśniło xd

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Chcialbym aby to ujrzalo swiatlo dzienne ale z tego co wiadomo to nic sie z tym projektem nie dzieje. Kiedys zrobilo to na mnie duze wrazenie i od tamtego momentu cisza w temacie. Szkoda. W kazdym badz razie kibicuje projektowi :)

Opublikowano

Główny bohater w hotelu z bosymi stópkami. Komuś się to tu nie spodoba :kekw:

Opublikowano

Bardziej oklepanego motywu niż kawałek w samochodzie to chyba nie ma w tego typu produkcjach. A tempo samej rozgrywki to :bad:

Opublikowano

Przecież to nie DOOM Eternal tylko klimatyczny survival horror ma być :dunno:
Gierka jeszcze nie wyszła (o ile wyjdzie w ogóle), a na Steam już pojawiła się podróba :yao: